Tamperelainen pihviravintola Bodega Salud vaihtaa omistajaa

Suomen parhaaksi espanjalaiseksi ravintolaksi valittu Salud siirtyy Rengasravintoloille.

Saludissa osataan paistaa pihvi.
Saludissa osataan paistaa pihvi. Kuva: Bodega Salud / Facebook

40 vuotta tänä vuonna täyttävä tamperelainen pihviravintola Bodega Salud vaihtaa omistajaa, kun omistajapariskunta Hannu ja Lea Wiss myyvät ravintolan Rengasravintolat-ketjulle, kertoo Tamperelainen-lehti.

”Minulla on yhteensä yli sata vuotta työuraa ravintola-alalla. Nyt tuli aika ottaa rennommin. Ostajat ovat vanhoja ystäviä ja Saludin perinteet jatkuvat hyvissä käsissä”, Hannu Wiss sanoo.

Bodega Saludia on sanottu usein Suomen parhaaksi espanjalaiseksi. Sen liikevaihto on noin 3,3 miljoonaa euroa vuodessa ja tilaa riittää 250 asiakkaalle.

Mainetta on kasvatettu monella tapaa. Salud on yksi Suomen vanhimpia Rôtisseur-kilpiravintoloita, jonka Hannu Wiss perusti työskenneltyään kokkina Teneriffan satamaa kotiaan pitäneellä laivalla.

Ravintolan pihvit ovat aina olleet huippuluokkaa ja laatuvaikutelmaa on synnytettyy myös tuomalla kuuluisia viinituottajia järjestämään tasting-iltoja. Tämän ansiosta ravintolalle on rakentunut uskollinen asiakaskunta, joka ulottuu paljon Tamperetta kauemmaksi.

Rima on asetettu korkealle Rengasravintoloiden toiminnan jatkamiselle.


Bodega Salud, Tuomiokirkonkatu 19, Tampere.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi