World Bites tuo maailman keittiöt Teurastamolle

Tutustu ruokakulttuuriin Ugandasta Syyriaan ja Intiasta Yhdysvaltoihin.

Teurastamolla järjesttiin piknik elokuussa 2012.
Teurastamolla järjesttiin piknik elokuussa 2012. Kuva: Erno Launis

World Bites 2.-3.8.2013 @ Teurastamo.
World Bites 2.-3.8.2013 @ Teurastamo.
Elokuussa Helsingin tapahtumakesä saa uuden lisämausteen, kun World Bites –maailmanruokafestivaali nousee Teurastamolle, Kalasatamaan. Kaksipäiväinen ulkoilmatapahtuma kutsuu kaupunkilaiset koettelemaan makunystyröidensä rajoja, sillä toistakymmentä ruokakojua edustavat eri maiden, maanosien ja kulttuurien katukeittiöitä Teurastamon kesäpihalla.

World Bites -festivaalin ydin on ruokakojujen tarjoamissa pienemmissä, maistelukokoisissa annoksissa. Konseptin idea on, että vieraat saavat tilaisuuden kokeilla useita erilaisia makuja festivaalin monipuolisesta ruokatarjonnasta.

"World Bites on kesän tapahtumakirjossa uusi ja leppoisa hengailutapahtuma, jossa voi parin päivän aikana maistella tiensä maailman ympäri", kertoo Teurastamon tuottaja Nina Ruotsalainen. "Tänne voi ottaa viltin mukaan tai heittäytyä pihan riippukeinuun ja tulla viettämään kesäpäiviä hyvän ruoan ja seuran merkeissä", Ruotsalainen jatkaa.

Edustettuina ovat toistakymmentä ruokakulttuuria Ugandasta Syyriaan ja Intiasta Yhdysvaltoihin. Taste of Helsingistä poiketen tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtuma järjestetään samana viikonloppuna Kallio Block Partyn kanssa. Tapahtuma on avoinna perjantaina 2.8. klo 15-21 ja lauantaina 3.8. klo 12-20.

Ruokalistat ja niiden tarjoajat löytyvät tapahtuman Facebook-eventistä sekä Teurastamon nettisivuilta lähempänä tapahtumaa. Tapahtumassa on myös monipuolinen musiikki- ja ohjelmatarjonta.


Lue lisää Facebookista ja Teurastamon nettisivulta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi