Lähetä yksityisviesti

Ikivemppa

Perustiedot

Sukupuoli
Mies
Ikä
40 v
Horoskooppi
Oinas

Taustatiedot

Harrastukset
Käveleminen, uinti, festarit (kesäsin) talvisin lähinnä masennun koska kukaan ei enää leiki lumisotaa ja rakenna lumilinnoja. :(

Tarina

"Suurimmat siunauksemme tulevat meille hulluutena, mikäli hulluus annetaan meille jumalallisena lahjana.

- Platon (Faidros)

Olen 24v hemmonen täältä jostakin. Minua kiinnostaa oudot jutut, matkailu,musiiikki,elokuvat sekä hauskat ja rennot ihmiset. Sellaiset jotka ei turhia murehdi vaan ovat luonteeltaan iloisia, positiivisia sekä leikkisiä.. Pituudeltani olen 182 ja painoltani n.73kg Siinäpä jotain vähäistä minusta.

PERSOONALLISUUSTYYPPISI
ENFP (Ekstrovertti-Intuitiivinen-Tunteva-Spontaani)

Kuuluisia ENFP-luonteita:
Ronald Reagan
Mickey Rooney
Geraldo Rivera
Elizabeth Montgomery
Robin Williams

ENFP on vilkas persona, joka etsii alati uusia, kiinnostavia asioita, joita voisi kokeilla. Hän puhuu paljon, eikä viihdy paikoillaan viittä minuuttia kauempaa. ENFP ei suunittele asioita etukäteen, vaan luottaa mieluumin mielikuvitukseensa ja improvisaatiokykyyn. Työympäristössä ENFP on suunnittelukokousten tähti, joka pursuaa ideoita. Parhaimmillaan yhteistyö sujuu jonkun kanssa, joka omaa järjestelykykyä ja pitää jalat maassa, sillä ENFP:llä innostus asioihin loppuu nopeasti eikä hänellä ole kärsivällisyyttä viedä projekteja loppuun saakka, kun maailmassa on niin paljon mielenkiintoisia asioita. Luonnollisesti ENFP vihaa virkavaltaa ja byrokratian asettamia sääntöjä ja tekee kaikkensa ehtojen kiertämiseksi ja kumoamiseksi.
ENFP on luonteeltaan persoona, joka haluaa auttaa muita ihmisiä. Hän solmii uusia ystävyyssuhteita koko ajan ja unohtaa sitä mukaa vanhat. Tästä voi seurata konflikteja, sillä ENFP:n luontainen empatia voi antaa vihjeitä pitempiaikaisesta ystävyydestä, jolloin vastapuoli tuntee tulleensa narratuksi.

ENFP:lle on ominaista vahva esiintymisvietti. Hän nauttii huomion keskipisteenä olemisesta. Vähemmän kypsille yksilöille ihmisten auttamishalu voi olla keino saada suosiota.

4 % testiin vastanneista kuuluu samaan ryhmään kuin sinä.