Lähetä yksityisviesti

njoy

Perustiedot

Sukupuoli
Mies
Sijainti
Tampere

Taustatiedot

Harrastukset
Musiikki, internet, ruoanlaitto

Tarina

Maya-horoskoopissa olen Punainen yliääni Kuu:

Olet herkkä, altis, myötämielinen ja joustava. Olethan Punainen Kuu, Universaalin veden voima. Sinulla on mahtavaa tunne-elämän syvyyttä, jota myös pystyt ilmentämään. Ylitsevuotavien tunteittesi vastapainoksi tarvitset itse asettamiasi rajoja ja kontrollia. Olet uneksija ja romantikko. Osaat vaikuttaa ja hallita tunteiden avulla, mutta haluat sekä myönteisiltä että kielteisiltä tunteilta ennen kaikkea puhtautta ja aitoutta.

Sinua ohjaava numero viisi on kirkkauden yliääni sointu. Viisi on pitkälle eteenpäin suuntautuvien asioiden numero, joka voi aika ajoin aiheuttaa myös turvattomuuden tunteita. Se kuvaa symbolisesti ihmisen henkisessä kehityksessä inhimillisten kehojen ja neljän elementin sulautumista yhdeksi kehoksi. Kyseessä on eheytyminen, ihmisen rakentuminen valmiiksi, joka mahdollistaa hallinnan ottamisen matkalla uuteen päämäärään. Viisi on komentopaikka, mutta varo komentelemasta liikaa muita.

---

Persoonallisuustestissä olen seurallinen persoonallisuus:

Henkilöt, joilla persoonallisuuden vahvuutena on seurallisuus, tuntuvat lämpimiltä, luontevilta, sydämellisiltä ja mukavilta. He katsovat keskustellessaan silmiin, puhuvat vuolaasti ja vaikuttavat itsevarmoilta. He ilmaisevat hyvin tunteitaan ja kertovat mielellään elämästään. Luonteenomaista seurallisille ihmisille on juuri tunneilmaisujen runsaus sekä energisyys. Puhe on tyypillisesti nopeaa, polveilevaa ja tunnepitoista. Seuralliset henkilöt ovat yleensä hyvin huumorintajuisia. Liikehdintä on yleensä nopeaa ja eleet runsaita. Seuralliset persoonallisuudet uppoutuvat harvoin omiin maailmoihinsa, ja ovat aina valmiita huomioimaan toisia. He näyttävät luonteenomaisesti nauttivan elämästään sekä toisten ihmisten seurasta. Ryhmässä ollessaan heidät huomataan, mutta he eivät pyri vetämään kaikkea huomiota itseensä. Seuralliset henkilöt ovat mieltyneet sosiaalisiin harrastuksiin, ja voivat menestyä monenlaisissa työtehtävissä sosiaalisten taitojensa vuoksi. Heistä pidetään!

---
http://www.namaste.fi/enneagrammi/enneagrammi-testi/

Parhaimmillaan: luova, syvällinen ja ilmaisuvoimainen
Huonoimmillaan: loukkaantuva, oikutteleva, ylitunteellinen

yksilöllinen * syvällinen * tunnerikas * intuitiivinen * ainutlaatuinen * ilmaisuvoimainen * vahva * herkkä * itseään ilmaiseva * syvällinen * aito * intensiivinen * oivaltava * pohdiskeleva * romantikko * intohimoinen * esteetikko * taiteellinen * omintakeinen * dramaattinen * vetäytyvä * tunteellinen *

Neloset ovat syvällisiä, tunteikkaita ja aidosti yksilöllisiä ihmisiä. He kokevat elämän monipuoliset sävyt herkästi ja oivaltavasti ja ammentavat usein tarkkanäköistä luovuuttaan sekä työhönsä että yksityiselämäänsä. Tunteet ovat Neloselle tärkeä mittari. Nelonen on yleensä hyvin perillä siitä, millaisia ajatuksia erilaiset ihmiset ja tilanteet hänessä herättävät. Nelosella on ainutlaatuinen kyky muuntaa kokemuksensa, vaikeat ja raskaatkin, merkitykselliseksi kauneudeksi. Neloselle on tärkeää, että hänen yksilöllinen kädenjälkensä näkyy kaikessa, mitä hän tekee. Usein Neloset löytävät jonkin taiteellisen ilmaisumuodon sisäiselle maailmalleen, mutta yhtä hyvin he voivat ammentaa luovuuttaan työhönsä, harrastuksiinsa tai pukeutumiseensa.

Neloset ovat samanlaisuudessaan hyvin erilaisia ja pelkkä tyypin kuvaileminen yhdenmukaisesti sotii Nelosen yksilöllisyyden kaipuuta vastaan. Nelonen asennoituu elämään vahvasti tuntien ja saattaa välillä jopa voimistaa tunteitaan ja kokemuksiaan oman mielikuvituksensa avulla. Nelonen sisäistää kokemuksensa ja ottaa asiat hyvin henkilökohtaisesti. Tämä saattaa näyttää ulospäin joskus yliherkkyydeltä, liioittelulta ja dramaattisuudelta. Neloset myös loukkaantuvat herkästi, jos kokevat tulleensa ohitetuiksi tai väärin ymmärretyiksi. Neloselle on tärkeää tuntea, että hänen ainutlaatuisuutensa ei jää muilta huomaamatta.

Nelonen kokee tinkimättömyyden ja aitouden hyvin tärkeäksi ilmaistessaan itseään ja hän odottaa tätä samaa intensiivisyyttä myös muilta. Joskus Neloselle on tärkeää vetäytyä omaan sisäiseen maailmaansa, pois ulkomaailman asettamilta rajoitteilta ja vaatimuksilta ja selvittää tunteidensa viesti itselleen. Nelonen saattaa jopa nauttia melankolian ja haikeuden tunteista. Neloset kokevat herkästi olevansa erilaisia ja että muut eivät ymmärrä heitä. Nelosten on vaikea käsittää asiallista tunteilemattomuutta ja he pitävät välillä muita ihmisiä pinnallisina ja ylipirteinä. Arjen ja tavallisuuden vierastaminen saattaa joskus tehdä Nelosesta myös epäkäytännöllisen ja erikoisuutta tavoittelevan.

Parhaimmillaan Nelonen on vahva, moniulotteinen ja intuitiivinen ihminen, joka ammentaa syvällisyyttä ja luovuutta kaikilla elämänsä alueilla. Neloset ovat erittäin persoonallisia, oivaltavia ja ainutlaatuisia ihmisiä, joille elämä on kiehtova mysteeri. Nelosen kyky tuntea ja kokea elämää syvästi tekee hänestä upean ja vahvan ystävän. Neloselle mitkään inhimilliset tunteet eivät ole vieraita ja hän on mitä suurin tuki hädän hetkellä. Nelonen voi olla yhtä aikaa vakava, hauska, haavoittuva ja emotionaalisesti vahva. Nelosten huumorintaju on usein juuri älykkään oivaltavaa ja rosoisen riemastuttavaa.