Kahviloiden v*tun rasittavat äänekkäät tyttölaumat

Walter!

Voitko kysyä Kaarina Suonperältä, mikä on virallisen etiketin mukainen tapa reagoida kahvilassa kaikkia muita asiakkaita terrorisoiviin teinityttöporukoihin? Pari ostaa jotain edullista ja lunastaa sillä oikeuden terrorisoida erittäin äänekkäällä ja rasittavalla käytöksellään kaikkia muita kahvilan asiakkaita. Henkilökuntahan ei puutu, kun ei uskalla.

Uskon etikettiin ja käytöstapoihin, mutta sisälläni vahvaa roolia pitävä ihmisvihaaja huutaa v*ittua, kun usein kahviloissa yritän keskittyä oman elämääni, haluamatta kärsiä v*tun rasittavien keskenkasvuosten matilaatikkoper*sreikien s*atananmoisesta älämölöstä.

Kiitos :)

  • T: Ihmisvihaaja, 34 v mies

3 vastausta

Walter de Camp

26.11.2015 13:42

Jassoo, tämä oli röyhkein kysymys, joka on Sisäpiiriin koskaan lähetetty. Olet Törkimys n:o 1 lähes 20 vuoden ajalta. Aina ennen kysyjät ovat halunneet lukea minun käsitykseni/tietoni/mielipiteeni heitä vaivaavasta asiasta. Vaan sinä Törkimys lähetät tänne kysymyksesi saadaksesi tietää Kaarina Suonperän näkemyksen. Se olisi vielä ollut ihan okei, jos olisit muotoillut kysymyksesi hiukan toisin: "Hei rakas ihana Valtsukka, kotikutoinen jalkaterän lämmitin, kerrotko minulle mitä etikettiasiantuntija Kaarina Suonperä ajattelee kahvilakäyttäytymisestä..." Tällöin olisit lähtenyt olettamuksesta, että Walter kyllä tietää, mitä Kaarina Suonperä ajattelee, niin kuin tietenkin tiedänkin. Mutta sinä kehotat minua soittamaan Kaarina Suonperälle ja kysymään hänen käsitystään kahvilaetiketistä! Ja kun ei sillä ole edes mitään merkitystä, mitä Kaarina Suonperä ajattelee. Sinun pitäisi tietää, mitä Valtsukka-kulta ajattelee!!!

No, okei, okei, soitan Kaarina Suonperälle. Sitten kun palaan täältä Berliinistä Suomeen. Saat raportin puhelinkeskustelustamme 7.12. alkavalla viikolla. Yritä siihen asti jotenkin pärjätä kahvikuppisi kanssa.

P.S. Minkä tähden niin monet ihmiset haluavat keskittyä omaan elämäänsä, kun heidän omassa elämässään ei ole mitään merkittävää?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Zzz-top

27.11.2015 17:30

Käyt väärissä paikoissa. Mene joko äijkahville Teboilin baariin tahi niin kalliisiin hienostokahviloihin, ettei teineillä ole varaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

peace?

7.12.2015 16:03

Teboilin baariin? ABC:t ja Neste-huoltamot on Kehä 3:n ulkopuolela noita teinien hengailupaikkoja. En suosittele.

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi