Parhaat paikat julkisella paikalla sekstailuun

Parahin Walter, missä Helsingissä löytyy parhaat mahdollisuudet harrastaa seksiä julkisilla paikoilla? Saako kiinni jäädessään sakkoa?

  • Härre, 30 v mies

1 vastaus

Walter de Camp

22.4.2016 14:56

Härregud, seksin harrastaminen julkisella paikalla ei ole kiellettyä, vaan kiellettyä on loukkaava/häiritsevä seksuaalinen käyttäytyminen julkisella paikalla. Toisin sanoen jonkun täytyy ensin loukkaantua ja häiriintyä teidän kuksimisestanne ja ilmoittaa asiasta poliisille, vasta sitten uhkaa napsahtaa sakko. Poliisit itse ovat sen verran kovanaamoja, että he eivät loukkaannu eivätkä häiriinny seksistä, joten he eivät kirjoita sakkolappua ellei joku muu ole häiriintynyt. Tämän helpottavan tiedon valossa voit naisseuralaisesi kanssa katsella paikkoja kohtuullisen huolettomasti. Ette voi yhtyä Senaatintorilla, koska sen ympäristön rakennuksissa todella häiriinnyttäisiin, mutta esim. syrjäiset puistonkolkat ovat rahallisesti turvallisia.

Keskikesä on Suomessa kirotun valoisaa aikaa. Elokuun lämpimät yöt on tehty julkisille rakastelijoille. Sumun laskeutuessa kaupunkiin kannattaa heti lähteä paheen tielle. Silloin voi lemmiskellä melko avoimellakin paikalla tulematta nähdyksi. Helsingin edustan saarista löytyy hyviä paikkoja. Jos olette hiukan exhibitionisteja, menkää iltamyöhään arkipäivänä oman kerrostalon tuuletusparvekkeelle rakastelemaan. Teidät voidaan huomata lähistön taloista, mutta oman talon tutut eivät voi nähdä teitä.

Pukeutumisvinkkejä: väljä hame naisella tekee homman hoitamisen helpoksi. Helmat ylös, helmat alas hetkessä. Taitojen ja rohkeuden lisääntyessä todella tiukka hame on kiihottavin. Housujen kanssa kiemurteleminen naurattaa jälkikäteen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi