Kakkosta ilman tuhnua

Hei! Poikaystäväni haluaisi kakkosta, mistä olen ehdottomasti kieltäytynyt, vaikka itsekin mieli tekisi kokeilla. Haluaisin ylläpitää hänen mielikuvaansa minusta kauniina ja tuoksuvana, mihin ei oikein asetu makuuhuoneödöörinä Au de Toilette (you know...) tai pasot lakanoissa.

Kerrotko Walter, miten homot - nuo luolasukeltamisen aateliset hoitavat pesut&putsaukset niin, että tarjolla on sulokas nautinto loppuun asti?

  • Kaarina Kakkonen, 18 v nainen

3 vastausta

Puumatar

7.2.2017 17:33

Tohon mikään homo tarvitse olla. Käsisuihkusta suutinosa pois ja letkua takalistoon, tai sitten apteekista ihan virallinen peräruiskepussi (periaate on aika sama).

Hardcoret vetää ennaltaehkäisevästi myös Imodeumia, mikäli sessiosta on odotettavissa useamman tunnin kestävää. En myönnä. :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

peppupena

18.2.2017 11:18

Oi ihana Rouva Puumatar! Onko naisillakin peräreiässä jotain g-pisteen tyylistä, niinkuin huhu kertoo homoilla olevan?

KakkonenOnYkkönen

5.4.2017 22:46

Tunnustan kairanneeni useampaa naista kakkoseen huolella. Se on kaunista ja ko. naiset ovat siitä pitäneet, eräs toivoi sitä, koska saavutti siten orgasmin nopeammin kuin millään muulla tavalla. En tiedä mistä johtuu, mutta yhtä ekstreemitouhuun liittyvää poikkeusta lukuunottamatta *mitään sotkuongelmaa ei ole ollut*. Selitys siihen löytynee liitteen kohdista "anal canal" ja "anal crypt" (kyllä, ihan oikeesti) - jos on käyty normaalisti veskissä ja suihkussa, ei sitä kakkaa siinä ihan lähellä edes ole ja sen tavoittamiseen sieltä, missä sitä on, tarvitsee John Holmesin mulkun. Muistathan että kakkoseen kairattaessa etupuoli on vapaa ja sinne kun sijoittaa kookkaan dildon, on riittävä täyttymys enemmän kuin mahdollista.

https://en.wikipedia.org/wiki/Rectum#/media/File:Rectum_anatomy_en.svg

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi