Kohta sataa... mutta mitä?

Vastasit aiemmin kysymykseen koskien Parvekkeella biisiä, jossa ilmiselvästi lauletaan seksistä. Sama koskee myös ihan ilmiselvästi Pete Parkkosen Kohta Sataa hittiä, eli aktistahan sekin selkeästi kertoo. Mutta entäs se kertosäe? Kohta sataa... siis mitä? Hikeä? Siemennestettä? Kultainen suihku? Squirttaus? Jos se ei liity mitenkään itse toimintaan, niin silloinhan se on yhtä eroottista kuin jos Pete laulaisi, että "alavilla mailla hallan vaaraa... vaaraa..". Itse asiassa kuvaavampi kertsi olisi Kohta palaa. Se voisi kuvastaa kiihkeän kuumaa tunnelmaa, tai viitata siihen että kohta nalli palaa loppuun ja rakkauden rypäleammus syöksyy ulos karvaisesta bunkkeristaan.
Anyways kuitenkin. Voitko avata tämän mulle oi sinä sanoitusten suurvisiiri? Vai onko tämän kevän teema, että kaikki vaan rankkasateessa?

  • Pate.Perkkonen, 38 v mies

2 vastausta

Walter de Camp

7.2.2017 10:18

Pete Parkkosen Kohta sataa -biisin musavideo on tehty väkivaltaisten pornovideoiden kuvastoa käyttäen. Pete tarttuu kuristusotteella kaulasta ja niin edelleen. Biisin sanoissa ei tehdä mitään ilman toisen lupaa. Rakastellaan tavalla minkä molemmat hyväksyvät. Eri ihmiset tulkitsevat runolliset sanat eri tavalla. Tietenkin minun mielestäni kohta sataa tarkoittaa, että rakkauden rypäleannos syöksyy kohta ulos karvaisesta bunkkeristaan. Mutta se voi olla mikä tahansa eriteryöppy. Sääennustuksia ei tarvitse seurata ja odottaa sadetta, että päästäisiin rakastelemaan. Tulossa on kuiva kevät ja rypäleannoksia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hittipotentiaalii

7.2.2017 12:10

Voisko joku nyt tehdä biisin rakkauden rypäleannoksista ja karvaisista bunkkereista?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi