Koiranaamioita ja kumiluita!?!

Hei Walter,

viime viikolla mediassa kerrottiin, että heteromiehet ovat alkaneet ostaa seksikaupoista homojen suosimia seksileluja. Tämä oli shokki. Tänään sain toisaalta kuulla, että homoille on alettu myydä koiranaamioita ja kumiluita. MIKSI!?! Mitä tämä on? Muistan sinun muutama vuosi sitten maininneen jossakin vastauksessa, että homomaailman uusin trendi on maskuliinisuus; ollaanko nyt taantumassa evoluutiossa?

  • Anna Kumiluu, 34 v mies

1 vastaus

Walter de Camp

30.11.2015 19:30

Kyseessä on homomiesten hauska hauvaleikki, puppy play. Toinen on koira ja toinen on koiranomistaja. Koiranomistaja on pariskunnan alfa. Hauvaa esittävä homomies voi olla betahauva tai omegahauva. Betahauva on kovishauva, joka pistää alfalle vastaan ja alfan on otettava kovat otteet käyttöön taltuttaakseen hauvansa ja osoittaakseen sen paikan alfahomon jalkojen juuressa. Betahauva on semmonen epävarma pikku otus, joka koko ajan pelkää että se jätetään ja joka kaipaa niin kauheasti sitä että sen korvantaustaa rapsutetaan ja sitä taputellaan ja hinkataan, että se on siitä hyvästä valmis nuolemaan alfaansa eli homokaveriaan ihan joka paikasta.

Tällaisia kevyitä BDSM-leikkejä harrastetaan kotona ja niille omistetuissa klubi-illoissa. Hauvaleikki on erityisen suosittua jenkkien länsirannikolla, mutta myös esim. Berliinissä, jossa homomiesten suosimalla Motzstrassella, numerossa 22, on Mister B fetissivälinekauppa. Sieltä saa ostaa hauvanaamareita, kumiluita, kaulapantoja ja remmejä sekä anustappeja, joissa on häntämäinen jatke.

Tietenkin on olemassa myös drag queen puudeleita.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi