Liian kiltti sanomaan ei

Minulla on ongelma, jonka nimi on ex-äitipuoli. Juttuhan on nyt niin, että tämä isäni entinen tyttöystävä 7 vuoden takaa on alkanut ottaa minuun yhteyttä. Naisen elämä vaan ei tippaakaan kiinnosta ja olenkin yrittänyt sitä viestittää hienovaraisesti olemalla hiljaa ja välttelemällä häntä. Tämä ei ole kuitenkaan auttanut. Päinvastoin hän on muuttanut samaan kaupunkiin ja saankin nyt joka viikonloppu epätoivoisia viestejä, että tavataan siellä ja mennään sinne jne. Nainen ei tunnut tajuavan etten halua viettää kallista vapaa-aikaani hänen kanssaan jossain kahvilassa, vaan minulle oikeasti läheisten ihmisten parissa. Kerro kuinka saan hänet pois elämästäni vai onko se edes mahdollista?

  • Jahdattu, 28 v nainen

2 vastausta

Walter de Camp

24.4.2016 22:58

Kun ex-äitipuoleltasi tulee seuraavan kerran tekstari, lähetä hänelle nopeasti vastausviesti: "Automaattinen viesti: pyydämme soittamaan X-paikkakunnan poliisilaitokselle numeroon xxxx (oma nimesi) katoamistapauksen johdosta." Puhelinnumero on jonkun sinun miestuttavasi puhelinnumero. Olet sopinut asian hänen kanssaan ja antanut hänellä ex-äitipuolesi puhelinnumeron. Kun siitä numerosta soitetaan, hän vastaa jämerästi: "X-paikkakunnan poliisilaitos, komissario Ruotunen." Sitten hän sanoo ex-äitipuolellesi, että sinä olet ollut kateissa kuusi päivää ja viimeksi sinun tiedetään lähteneen iltakävelylle. Sen jälkeen hän kyselee kaikenlaista ja ottaa ylös ex-äitipuolesi henkilötiedot ja puhelinnumeron.

Tämän jälkeen ex-äitipuolesi todennäköisesti soittaa isällesi, joka ei tiedä mitään. Isäsi soittaa siihen puhelinnumeroon. Nyt tuttavasi vastaa omalla nimellään. Hän ei tiedä mistään mitään. Kukaan ei ole soittanut hänelle. Isäsi soittaa sinun numeroosi. "Hei iskä!" Et ymmärrä mistä on kysymys. Jossain vaiheessa sanot isällesi, että "se nainen on ilmeisesti lopullisesti seonnut."

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hepskukkuu112233

22.4.2016 23:05

Blokkaa sen numero ja sähköpostiosoite. Jos ei toimi, sano sille tuo minkä kirjoitit eli tahdot mieluummint avata läheisiäsi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi