Perse vs perse

Miksi mustilla naisilla on paljon paremmat pyllyt kuin valkoisilla?

  • Läps persiille, mies

5 vastausta

Walter de Camp

15.10.2013 12:20

Hienosti oivallettu, hyvä Läps persiille, että lähetit kysymyksesi tänne eikä suomalaisille arkeologeille, sillä heillä ei ole hämärintäkään käsitystä afrikkalaisten naisten takapuolista. Kysehän on rasvapakaraisuudesta. Valitettavasti sen perimmäisestä syystä ei ole saavutettu yksimielisyyttä. Yleensä esitetään, että pyllyyn kertyneet rasvat suojaisivat naista kuumuudelta. Toisaalta on viitattu suvunjatkamiseen liittyvään valintaan: afrikkalaiset miehet kokisivat törröpyllyiset naiset hedelmällisimmiksi ja yhtyisivät heihin.

"Gynekoloogi wannabeen" esittämä jatkokysymys afrikkalaisten naisten vaginan koosta on myös äärimmäisen mielenkiintoinen. Wannabee pohtii, että ovatko afrikkalaisten naisten vaginat isompia, koska afrikkalaisten miesten "peenikset" ovat suurempia.

Kaikkien aikojen suurin tutkimusmatkaisilija, luutnantti James Cook purjehti Enveavour-aluksellaan Hyväntoivonniemen ympäri alkuvuodesta 1771. Hän oli paluumatkalla Englantiin. Hän ja laivan miehistö myös rantautuivat Hyväntoivonniemelle, kuten moniin muihinkin paikkoihin. Cook kirjoitti muistiinpanoihinsa vuonna 1771, että "viimeaikaisten matkailijoiden todistuslausuntojen mukaan" paikallisen naisväestön sisempien häpyhuulien muodot ovat samankaltaisia kuin muillakin naisilla, toisin kuin oli huhuiltu.

Kun siellä ei muita "matkailijoita" liikkunut kuin Cookin oma miehistö, voidaan päätellä, että Cookin "tutkimusmatkailijat" ryhtyivät aina heti rantaan tultuaan innokkaasti suorittamaan luonnontieteellisiä tutkimuksia paikallisten naisten keskuudessa. Tuskin he lopettivat tutkimuksensa sisempien häpyhuulten tasolle, vaan varmasti tutkivat myös paikallisten naisten vaginat. Kun he eivät tiedottaneet niistä mitään, voimme päätellä, että ne olivat kooltaan normaaleja.

Mainittakoon vielä, että laivalla oli mukana suomalainen luonnontieteilijä, Turun yliopistossa valmistunut Herman Spöring Jr. Joten afrikkalaisten naisten vaginan normaalius on todistettu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vagvag

16.10.2013 18:05

Olisivatko vaginat sitten epänormaaleita vai jopa epämuodostuneita, jos ne olisivar suurempia kuin valkoisilla? Viimeiseen virkkeeseen viitaten.

gynekoloogi wannabe

13.10.2013 13:59

Jatkokysymys. Mustilla miehillähän on tunnetusti isommat peenikset kuin valkoihoisilla. Onko tummaihoisilla naisilla myös suuremmat vaginat?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jaa hmm?

14.10.2013 17:26

Kenties riippuu siitä ovatko kenties neitsyitä vai antaneet lisääntymiselintään mustalle vai valkoiselle miehelle?

isosuomalainen

9.11.2013 03:21

Omakohtaiset kokemukseni ovat että osoittaneet mustien naisten perseet ovat usein lihaksikkaat eivät juurikaan sisällä rasvakudosta ja vytötärö on erittäin kapea: Vaginan olen useasti huomannut olevan huomattavan tiukka/pieni vagina, verrattuna esim suomalaisiin naisten elimiin. Mustilla naisilla ei tunnu myöskään olevan mikäänlaisia nauttimisvaikeuksia joista suomalaisissa lehdissä olen lukenut, viikonloppuja

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi