Saako lyriikoita tehdä vaikka on mielikuvitukseton?

Hei, mulla on ongelma. Haluaisin tehdä hyviä ja menestyviä lauluja joilla saan rikkautta ja seksiä lisään elämääni mutta en ymmärrä mielikuvituksesta mitään? Olen joskus kuullut että siitä on hyötyä harrastuksessani. Voiko joku kertoa missä voisin opiskella Mielikuvitusta? Onko esim. Taideteollinen korkeakoulu mun juttu niin sanotusti?

http://myohaisteini.blogspot.fi/2016/06/hemmetin-saatana-pois-tielta-eksa-tieda.html

  • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

1 vastaus

Walter de Camp

5.6.2016 12:08

Mulla on sama ongelma! Ei mielikuvitusta. En pysty kirjoittamaan romaaneja eikä runoja. Mielikuvitusta ei pysty opiskelemaan missään. Ne tyypit jotka lähtee Oriveden kirjoittajakurssille opiskelemaan mielikuvitusta, päätyvät vain paneskelemaan keskenään.

Tänä keväänä keksin vihdoin ratkaisun itselleni!!! Ryhdyin punkmanageriksi. Aloitteestani perustettiin punkbändi. Sen nimi on PÄSSINLIHA. Mä oon Pässinliha-punkbändin manageri. Eka keikka tänä kesänä. Ja nyt mä voin hiostaa sitä bändiä ottamaan mun lyriikoita ohjelmistoon. Olen jo tehnyt tekstit kahteen biisiin. Ne on Tervettä virtsaa ja Multa tuli jo.

Eli tätä suosittelen sulle. Innosta jotkut tyypit perustamaan bändi ja ottamaan sut manageriksi ja puske sen jälkeen lyriikoitas niille.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi