Sanonko vain... kiitos poskihoidosta?

Olen lähiaikoina nauttinut säännöllisesti poskihoitoja toisilta kundeilta ja täysin yksipuoleisesti. Ongelma on et tätä menoa mulkku lerpahtaa ku hoidon yhteydessä sperman ryystöä odotellessa olen järjestäen alkanut miettimään, et mitä tämä toinen osapuoli tästä saa. Sen, ettei minulta järjestäen odoteta mitään vastapalveluksia, aiheuttava hämmennys vaikuttaa jo stondikseen.

Kyllä. En koske heihin vartta enempää, en pane, en ime. He kaivavat mulkkuni esille, lutkuttavat ja nielevät. Homma on siinä.

En ole malli, en laiha, en lihaksikas. Kaluni on iso. Olenko heille master? Jatkanko yksipuolesta nauttimista ja lopetan toisesta huolehtimisen stressaamisen tai meneekö nyt jotain ohi? Kiitokset sanon kyllä, mutten siivoa jälkiä. Odottavatko he muutakin?

  • Kale kurkunsuulta, 35 v mies

2 vastausta

Walter de Camp

19.2.2016 12:10

Tuohan on puhtaasti fetisististä toimintaa. Jos heteromaailmassa joku kaunis, haluttava nainen ilmoittaisi joillekin miehille, että hänen häpyään saa käydä hetken aikaa nuolemassa ja nuuhkimassa, mutta ei saa muuten koskettaa häntä eikä jäädä juttelemaan, halukkaita kävijöitä varmasti löytyisi. Löytyisi myös miehiä, jotka mielellään kävisivät vain nuolemassa naisen varpaita ja jalkapohjia.

Jos joku hurmaava, tyylikäs nainen lähettäisi minulle aina toisinaan tekstarin ja kertoisi, että olen tervetullut käymään hänen luonaan nuuhkimassa hänen uutta hajuvettään hänen kaulaltaan, varmaankin menisin. Säännöt olisivat sellaiset, että menisin hänen luokseen ja sanoisin "hei", sitten nuuhkisin hänen kaulaansa ja ääntelehtisin jotain eläimellistä tyyliin "oohh" ja "uuhh" ja sitten sanoisin taas "hei" ja poistuisin. Kadulla mieleeni tunkisi epämiellyttävä olo. Miksi en saanut jäädä edes hetkeksi juttelemaan hänen kanssaan? Miten minua voidaan kohdella tällaisena objektina? Pitäisikö minun liittyä johonkin ihmisoikeusjärjestöön?

Joka tapauksessa minun olisi turha valittaa, koska kukaan ei pakottanut minua nuuhkimaan sitä naista. Olin vapaaehtoinen nenäfetisisti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lullin Kutkutus

15.2.2016 21:30

Terve vaan sano tippuri! Ja mitä näitä nyt onkaan...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi