Supreme ja Louis Vuitton tekemässä yhteistyömalliston

Jokaisen fuccboin märkä uni.

Kauan ja sitkeästi, täynnä lähes uskonnollista uskoa ja toivoa, ovat kiertäneet huhut mahdollisesta yhteistyöstä ranskalaisen luksusbrändi Louis Vuittonin ja katumuodin kulttisuosikin Supremen välillä. 

Pari päivää sitten huhut saivat kunnolla tuulta siipensä alle Louis Vuittonin miesten osaston AD:n Kim Jonesin jaettua Instagram-tilillään pian julkaisun jälkeen poistetun kuvan. Kuvassa Supremen tarra on liimattu Louis Vuittonin klassisen monogrammiprintin päälle. Vaikka Jones pian poistikin kuvan, ehtivät monet innostuneet fanit ottamaan postauksesta kuvakaappauksen jotka levisivät sosiaalisisssa medioissa kulovalkean tavoin. Huhujen mukaan myös alla olevan kuvan paita on nähty Louis Vuittonin casting-tilaisuudessa mallin yllä.

Yhteistyömallisto olisi ilahduttava lopullinen sinetöinti kahden muotitalon sotakirveen hautaamisesta 2000-luvun alun erimielisyyksien jälkeen, jolloin Supreme julkaisi skeittidekkejä joiden kuvioinnissa oli integroinut oman logonsa Louis Vuittonin ikoniseen monogrammiin luvatta. Vuonna 2011 Vuittonilla aloittanut Kim Jones kuitenkin on valtava Supreme-fani (hän oli jopa Supremen ensimmäisen Pariisin myymälän avajaisissa viime kesänä) ja on ilmaissut innostusta potentiaalisesta yhteistyöstä brändien välillä.

High Snobietyn artikkelin päivityksessä anonyymi lähde vahvistaa, että kokoelma on kuin onkin tapahtumassa ja julkaistaan mitä todennäköisimmin osana Louis Vuittonin vuoden 2017 syysmallistoa.

Aika aloittaa säästöpossun teholihotus.

 

A photo posted by Supreme Community (@supcommunity) on

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi