Tyyli

Cityn tyylivinkit

Titaanin voitto
On zippo-ihmisten vaihtoviikot. Nokia lanseerasi läppämallisen GPRS-puhelimen 8910:n. Titaanikuorinen kaksitaajuuspuhelin on paitsi hyvännäköinen myös kevyt: 110 grammaa. Kuvia 8910:llä ei voi vielä lähettää, mutta mitä siitä: tällaista puhelinta tuijottelee ilmankin kuvia.
Nokia 8910 1 000 euroa.

Harri Koskinen for Issey Miyake
Tuikuistaan ja Block-valaisimestaan tunnettu suomalainen muotoilija Harri Koskinen on saanut tänä vuonna kunniatehtävän disainata pedanttina pidetyn japanilaismuotoilijan Issey Miyaken Lumières d’ Issey -tuoksujen ulkopakkauksen, joka muistuttaa hajuvesipulloa niin paljon, että sitä on kuvailtu pullon toiseksi ihoksi. Lumières d’ Issey -tuoksut ovat Miyaken erinomaisten sekä miesten että naisten hittituoksujen Eau d’Isseyn muunnelmia.

Swatch koreilee
Kertakäyttökamaa kelloista tehnyt Swatch on laajentanut repertuaariaan koruihin. Teräksestä, nylonista, silikoonista ja Swarovski-kivistä valmistetussa korusarjan valikoimassa on muun muassa ristikaulakoruja. Vähän aikaa sitten paavi paheksui muun muassa sitä, että huippumalli Naomi Campbell käyttää ristikorua. Hinnat vaihtelevat 27,50 eurosta 85 euroon.

Ja kittiä kanssa
Pieni talvi-preview. Luvassa paljon yksinkertaista, suoraa linjaa, kittiä, mustaa, tummanruskeaa ja viininpunaista, lupaa Bossin muotilaitos.

Spray-meikki ja fondueta
Uutisia Amerikasta. Jotain vanhaa: elokuvatähdet ovat kuulemma ihastuneet fondueseen ja nyt jokainen amerikkalainen fashion victim -koti hankkii padan, jossa dipataan juustoon leipää tai lihaa. Jotain uutta: se on tulevaisuutta ja sitä käyttävät West Wingin naiset ja Calista Flockheart. Mikä se on? Classified Cosmeticsin "ihmekeksintö", suihkutettava meikkivoide Era Face. 55 dollarin "arvetkin piilottava" suihke ei tosin saanut ainakaan Entertainment Weekly -lehden arvosteluissa lainkaan niin mairittelevia arvosteluita.
Ja jotain hyvin pyöreää: jos milloin niin nyt kannattaa olla raskaana. Madonnan viitoittamalla tiellä jatkavat muoti-ikoni Kate Moss, Sarah Jessica "Carrie Bradshaw" Parker ja Frendit tv-sarjassa Rachel Green. Kuinka kantaa jalkapallon kokoinen uloke tyylikkäästi, selvinnee viimeistään nyt.

Ostoslista

1. Biotherm: Aqua Sport Spray
Joskus tuntuu, että jalkadeodoranttien tuoksut ovat pahempia kuin jalkahien haju. Biothermin spray jättää kuitenkin hyvän purkkamaisen tuoksun, eivätkä jalatkaan tahmaannu. Hinta: 44 euroa

2. Maybelline: Brow Styling Gel ja Body Shop: Kulma- ja ripsigeeli
Maybelline palauttaa viime talven hittituotteen muotoilevan, värjäävän kulmakarvojen muotoilugeelin valikoimiinsa. Voimakkaanväriset valitsevat värittömän. Molempi parempi: myös Body Shopin valikoimassa on erinomainen kulmamuotoilija. Muista nyppiä kulmakarvat. Maybellinen hinta: noin 6 euroa, Body Shopin hinta: noin 9 euroa

Tyylifakta: Prada

Italialaisen muodin vuoden tapahtumia oli Prada-muotitalon pörssiinlistautuminen. Miuccia Prada teki isänsä 1970-luvulla perustamassa nahkamatkatavarayhtiöstä 1990-luvun puolenvädin muodin kuumimman nimen. Miuccia Pradan ansioina muodin saralla pidetään innovatiivista materiaalien käyttöä: Prada teki vaatteita muun muassa huonekalukankaista. Pradan tyyliä kutsuttiinkin geek-chiciksi. Vuonna 1996 Pradan ketjuolkaiminen tikkikangaslaukku oli se laukku. Pradan tämän syksyn vaatteet ovat täysin uusilla linjoilla: ne korostavat naisen muotoja ja vaatteita pidetään hyvin seksikkäinä.

4 kommenttia

The_Hype

3.7.2002 21:22

Joo noudattakaa vaan cityn vinkkejä, ne ei oo ku 3-4v myöhässä. Lähinnä naurettavia juttuja. Eiks ton pitäis olla "Näin nolaat itsesi ja kaverisi: ABC"

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kege

3.9.2002 18:47

1. Absolut 2. Harley-Davidson 3. Tiffany 4. Ritz-Carlton 5. BMW 6. Chanel 7. Rolex 8. Gucci 9. Mercedes Benz 10. Bacardi

huhhuh, ei noita jenkkejä turhaan juntteina pidetä. en tiedä miten validi tutkimus tää oli (vaikka forbesin olikin), mutta siitä käy hyvin ilmi etteivät amerikkalaiset ymmärrä tyylistä juuri mitään.

hd? bacardi? kelloista rolex? mersu ja bmw? hmm... ja mikä maailma tekee absolutista luksusmerkin? eivät noi em. brandit mitään vessoja ole, sitä en tarkoita, mutta on olemassa ok-hienoja brandeja niinkuin em., mutta luxus on asia ihan erikseen.

luksus on jotain sellaista, ettei muiden edes tarvitse tietää kuinka helvetin kallis oma sveitsissä käsin tehty rannekello on. omistaja itse tietää sen ja se riittää, se ei ole mikään issue. ainoa luksusjuttu tolla listalla on ritz. jenkeissä tilanne on se, että mikä tahansa eurooppalaiselta ja erikoiselta kalskahtava on helvetin hienoa, LUKSUSTA. kysy andy americanilta mikä on patek philippe, niin tiedät?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

cris love

17.2.2003 10:10

Onko toi kulmakarvageeli myös miehille.....vastatkaaaaa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lauruska

21.3.2003 09:53

mistä saa nuita mainostettuja gossardin housuja?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi