Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

EU antoi suomen sokerimafialle turpiin  2

Elintarviketeollisuus väittää suomalaista ruokaa puhtaaksi ja terveelliseksi. Miksi kansan vyötärömakkarat vain kasvaa?

Toivottavasti kohta saadaan jo ruokaa, jota ei ole tönkkömyrkytetty sokerilla. Mahtaa suomen sokerijuurikaskuningasta vituttaa kaikkine viiksineen ja nenällä roikkuvine rilleineen. Mädäntyköön sampoonsa.

Yx anttila vikisee suomen huoltovarmuuden vaarantuvan jos paikat ei ole pullolaan sokeria. Venäjän ydinaseiskun jälkeen säästyneet voivat sitten sitä sulanutta mössöä imeskellä.

Palutetaan suomen itsenäisyys ja puhdistetaan maa ylikansallisista roskaruokamestoista. Ne ovat jo tarpeeksi tuhonneet jalkavia lapsiamme.

Jenkkakahva onkin jenkkikahva. Neonvaloissa loistaa ihrapakaroiden kaaret.


Otaa päähän nämä uutiset, joissa jokin mättää  2

Radion uutisissa Novalla on pitkin iltaa toitotettu, joka viidennen autoilijan ajavan renkailla, joiden ilmanpaine ei oikea. Tästä aiheutuu autoilijalle kuluja 10 euroa/kk. Seuraavassa lauseessa on väitetty sen aiheuttavan kansantaloudelle 100 000 000 euron kulut/v

Meikäläisen matikalla vuodessa on 12 kuukautta, joten yksi auto aiheuttaa 120 euron kustannuksen vuodessa. Mutta näitä autoja, joiden rengaspaine oli liian pieni on joka viides, joten keskimääräinen kulu siis autoa kohti on 24 euroa. Tällä laskutavalla suomessa pitäisi olla 4 166 667 autoa, jotta saataisiin kansantaloudelle moinen kulu.

Montako autoa suomessa mahtaa olla? Tuskin kuitenkaan neljää miljoonaa


Harmi harmi harmi  1

Lentopalloilijat jäivät ilman mitalia. Toivottavasti lentopalloilu pystyy kuitenkin hieman murtamaan tätä suomen lätkän ja formulan sumentamaa mediamaailmaa. Urheilijat boikotoikaa MTV:tä, koska heidän leipätyönään on levittää urheilun syöpää formulahuuhaata.



Oooppera  1

On se kumma juttu, että moiseen paskaan upotetaan veronmaksajien rahoja. Kuollutta kulttuuria ei kannata tukea. Mennyttä mikä mennyttä.

Tämä on suomalaisen alemmuuskompleksin huipentuma. Niilläkin rahoilla voitais tehdä katettuja pyöräteitä Helsinkiin, jotta jollain saatais tämä formulahuuhaan ja roskaruuan myrkyttämä kansa nousuun.