Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.
Edellinen

Viikko luonnon helmassa.  1

Sain nauttia ennätysaikaisesta keväästä luonnon helmassa. Tosin olin golf-kentällä, joka on kaukana neitseellisestä luonnosta. Kalliossa asuvasta helsingiläisestä tuokin siloitettu luontoalue tuntui taivaalliselta. Parasta koko asiassa oli, että siellä ei ollut yhtään golfin pelaajaa ja muitakin ihmisiä näki tosi harvakseltaan.

Sain seurata kevään merkkejä rauhassa ja teinkin monta sellaista havaintoa, jota en näin aikaisin ennen ole tavannut. Leskenlehdet kukkivat ojanpenkoilla. Hämähäkit olivat heränneet ja kimalaiset myös. Näin isokuovin ja västäräkin. Kurkikin kävi kaartelemassa kentän yläpuolella ja tööttäili hassuja torähdyksiään.

Tärkeintä oli kuitenkin aurinko ja hiljaisuus. Sielusta en tiedä mutta mieli valteli vallattomasti ja olomuotoa voisi kuvailla haavelliseksi.

Ajatukset kiisivät muun muassa vuosisatoja taaksepäin esi-isien askaraisiin ja nautintoihin. Kehittelin jopa terioita niistä asioista, jotka suomalaiset saavat jo äidin maidossa.

Suomalaiset ovat satojen vuosien ajan kulkeneet ikimetsissä ja valmistaneet ruokansa nuotion avulla. Kalastelleet tuhansilla järvillä. Nämä ovat ne elementit, joiden avulla suomalainen kokee rauhan tunteen sisimässään. Tähän voi vielä lisätä maailman parhaan psyykelääkkeen eli saunan.

Pitäisikö kehittää meri-, metsä-, nuotio- ja saunaterapioita, jotta saataisiin 400 000 masennuslääkeorjaa vapautettua lääketehtaiden pauloista.


Väyrynen  1

Toisten ihmisten ylimielisyys on jo niin kuvottavaa, ettei voi kun nauraa. Väyrysen mielestä hänen äänestäjiltä saamat äänet ovat hänen omiaan, eikä ne aiheuta hänelle mitään velvoitteita.

Väyrynen on kyllä pahin poliittinen broileri mitä on lapin jänghiltä tullut. Tämä pelimies kyllä poltti viimeisemmätkin korttinsa yrittäessään vedättää itselleen kunnon luottamustointa ehtona eduskuntaan tulemiselle. Tämmöistä äänestäjien halveksuntaa ei kyllä siedä pahinkaan tukiaisten pöhöttämä kepulainen.

Tosin kepulaisista ei koskaan tiedä. Esimerkkinä Juhantalo joka äänestettiin eduskuntaan, vaikka se ajoi oman firmansa etuja eduskunnasta saamansa vallan avulla.


Maanantai  1

Tänä aamuna otin itseäni niskasta kiinni ja kaivoin fillarin esiin kerrostalon sisäpihalta. Olin väsynyt, kun sisäinen kello tikitti viittä, vaikka kesäaika väitti sen olevan tunnin enenmän.

Kalliosta oli helppo sukeltaa Helsinginkatua alaspäin rautatien alitse. Puolessa välissä mäkeä totesin yläkropan vaatetuksen olevan liian keväinen... Yritin miettiä lämpimiä asioita ja väistin samalla aamutokkuraista pulua. Stadionin nurkilla totesin, että kyllä tässä lämmön puolesta pärjätään. Ketjut pomppivat ajoittain muutaman piikin ylitse ja noiduin ruostetta, joka oli talven aikan raiskannut ketjuni paskan ruskeiksi.

Manskulla ihmettelin huonoa ilman laatua ja kirosin espoolaiset työmatka-autoilijat siinä sivussa. Saavuin duuniin kohtuullisen tyytyväisenä, vaikka kohonnut pulssi räksytti minulle kymmenistä talven sohvaperunailloista.

Karkasin suorastaan töistä varttia normaalia aikaisemmin, koska halusin saada auringon hyväilyjä. Aurinko oli vielä korkealla ja kiitin kesäaikaa. Päätin kiertää autobaanat ja palata radan vartta takaisin Kallioon.

Ajoin hiljakseen nautiskellen. Iloni meinasi pilata mummo, joka sotki ohitseni viininpunaisessa kypärässään rasvattuine ketjuineen. Annoin mummon mennä ja ajattelin jotain muuta.

Aurinko lämmitti kasvojani ja vastaantulijoiden jääkatseetkin se oli sulattanut. Vastaan kävelevän tytön hymy oli jopa niin leveä, että kuvittelin sen johtuvan minusta.

Alanmieskin kunniotti aurinkoa istumalla pyörätiellä ja kostutti kurkkuaan suomalaisella oluella.

Helsingin kadulla minua odotti yllätys.- Nainen minihameessa. Yksi ainoa vilaus ja hän oli mennyt ohitseni enkä kehdannut kääntyä katsomaan taakse, koska edestä lähestyi toinen kaunotar.

Huomenna taidan pyöräillä takaisin keskustan kautta ja antaa silmäni leväta kaikissa luonnon ihmeissä.


Sunrise mysli ja Alepa  1

Olen raivoissani Alepalle, koska se on poistanut valikoimastaan Sunrisemyslin.

Katsoin alepan hyllyn läpi löytääkseni korvaavan tuotteen tilalle. Alepassa on monta eri sortin mysliä ja muroja sun muuta. Kaikissa niissä on yksi vika - Ne on myrkytetty sokerilla. Vähintään 10g/100g on sokeria joka tuotteessa mitä heillä on myytävänä.

Miksi näin? Onko joku sokerintuottajien mafia joka määrää, että mysleissä on oltava sokeria.

Olkoon niin tai näin mutta minä haluan sokeritonta mysliä aamiaispöytääni, ettei minun tarvitse lähteä sokeripöhnässä duuniin.



Perintöveron poisto  1

Suomalaiset ovat aina olleet köyhiä ja asustelleet maailman perukoilla mihin muut ovat heidät työntäneet. Ankarat olosuhteet ovat vuosituhansia muokanneet luonnettamme niin, että me olemme oppineet puhaltamaan yhteen hiileen ja tämän yhteistyön ansiosta maamme kehittyi pala palalta paikaksi, jossa tasa-arvoisuus oli kehittynyt lähes maailman parhaimmaksi.
Ihmisillä meni niin hyvin, että he unohtivat ne syyt minkä ansiosta tähän oli päästy ja uudet aatteet saivat tilaa. Vanhat viisaat olivat ymmärtäneet pitää kokomuksen poissa sotkemasta suomen asioita. Kaiken yltäkylläisyyden keskellä asia unohdettiin ja Harri Holkeri pääsikin vallan kahvaan, jonka seurauksena suomi syöksyi superlamaan.
Musta käännettiin valkoiseksi ja laman syyksi selitettiin suomalainen hyvinvointi. Samassa yhteydessä sortui suuri sosialistinen ideologia nevostoliiton romahduksen myötä.

Naula kerrallaan ollaan hyvinvoinnin perusteita purettu ja seuraavana tavoitteena on perintöveron poistaminen, jotta olisimme lähempänä ameriikkalaista unelmaa.

Nyt taistelemme siitä voimmeko ihmisillä jättää perinnöksi hyvinvointi yhteiskunnan vai ameriikkalaisen mallin.

Hyvittavinta on että maailman ainoan supervallan ihmiset elävät pelkovaltiossa, jossa suomen kaltaiten turvallisuuden tunne on mahdollista saavuttaa vain 1%:lla kansasta.


Suomen tulevaisuus tupun hallitsemassa maassa.  1

Tämä ennustus toteutuu tai sitten ei

Hallitus muodostuu kivuttomasti MTK-tukipuolueen johdolla. Tärkeimpänä taivoitteena säilyttää maataloustuet, vaikka tuhannet afrikan lapset kuolevat nälkään niitten seurauksena. Kuntauudistus vesittyy ja 300-kunnan tilanne kurjistuu mutta sillä ei ole väliä, koska tärkeintä on säilyttää kepulaisten ylivalta periferiassa.

Kokoomuksen annetaan yksityistää loputkin valtion omaisuudesta ja kunnallisista palveluista. Kolmikanta murenee, koska pätkätöistä tulee hallitseva työmuoto, joten demareiden SAK-linnakkeen merkitys kuihtuu marginaali-ilmiöksi. Demaripoliitikot pekenevat kilvan bemareillaan palkkiovirkoihin ja puolue kumisee onttouttaan.

Rkp ja vihreät kierrätetään ympäri maapalloa näännyksiin näennnäisesti tärkeissä taapaamisissa, joten he eivät ehdi paljon häiritsemään tärkeimpien asioiden hoitoa.

Kaksi vuotta kansa pysyy rauhallisena katsoen tavisjulkkisten pudotuskisoja, kunnes oravanpyörä hirttää kiinni, jolloin herätään realimaailmaan ja huomataan veroparatiisien imaiseen loputkin sinipääomasta itselleen. Kansa toteaa taas vanhan totuuden, että rahalla ei ole isänmaata. Valtion ja yrityksen johtamiseen pätee aivan eri asiat ja tätä ei suomen oravanpyöräpuolueen tajuntaan mahdu.

Eikä tarvitsekkaan, koska aina voi rahoineen loikata jonnekkin muualle viettämään aurinkoista elämää ja jättää suomineito omaan ankeuteensa.


Vahingonilo on paras ilo  1

Vaalitulos antoi vahingoniloa seuraavien kustannuksella:
Bryggare Arto, Pohtamo Anne, Krohn Minerva, Luukkainen Hannele, Frank Moberg, Sysimetsä Ilkka, Saarikangas Martin, Mikkonen Tuire, Isometsä Jari, Perho Maija, Juhantalo Kauko, Väisänen Riitta, Backman Jouni, Cronberg Tarja, Tahvanainen Säde, Leppänen Urpo, Räty Pekka, Neittaanmäki Petri ja Peitsamo Kari.

Tulipahan vaaleista 19 kertainen vahingonilo



Suomineidon raiskaukselle ei loppua näy.  1

Suomessa on harjoitettu kokoomuslaista politiikkaa jo 20-vuotta, vaikka kokoomus ei viime hallituksessa ollutkaan. Sossut menettivät ideologiansa neuvostoliiton sortuessa. Markkinataloudesta heivät mitään ymmmärtäneet, joten sossut linnoitautuivat kolmikannan suojelijaksi antaen kaiken muun porvarien vietäväksi.

Suomen nousu on ansaittu työttömien ja opiskelijoiden kurittamisella. Maahan on muodostettu uusi pätkätyöorjien luokka, jotka joustavat niin paljon, kun ruoto taipuu.

Nuoret ovat tyydytetty halvalla viinalla ja idolssilla, joten saatiin heikoin äänestysprosentti aikaiseksi.

Pakkoruotsi jatkuu, koska ruotsalaiset säilyy hallituksessa kokoomuksen ja keskustan lisäksi. Jumalten puolue otetaan hallitukseen mukaan, jottaa saadaan raiskaukselle papiston siunaus kuten aikanaan tappaminen siunattiin sota-aikana.

Kissansuojelijat jätetään oppositioon tai ehkä kasvihuoneilmiön pelosta annetaan heidän tulla hallitukseen, jos hyväksyvät kuudennen ydinvoimalan.

Raiskaajien lihassa on kuitenkin ollut nalkuttavasta finnistä muodostunut paise, jota pitää hieman varoa, koska Soinin piikit voivat sattua kipeästi.

Vasemmistoliitto yrittää haroa eespäin eespäin, vaikka sillä ei ole hajuakaan mihin suuntaan pitäisi mennä.

Kun oravanpyörän laakeri hirttää kiinni toivotaan suomineidon osaavan lyödä jalkansa ajoissa kiinni, jotta raiskaajan eivät ehdi kaikkia optioitaan ulkoistaa kiinan ja intian loputtomien orjamassojen valjastamiseksi.

Edellinen