Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.
Edellinen

Oikea elämä vainoaa nettielämää  1

Viime viikolta juttu, jota en ole saanut raapusteltua tänne.

Olin viime viikolla taas siellä Jaalassa ja kuulin jotain minulle ennen kuulumatonta.

Siellä oli taas käki joka kukkui aamusta iltaan. Yritti varmaan maailmanennätystä ja ups kuinkas kävikään. kesken tutun ja turvallisen kukkuu kukkuu kukkuu kuuluikin kuklukkuk?!?

Käki siis sekosi kukuntaansa moista en ole kuullut ja se teki sen vielä toisen kerran saman päivän aikana, joten ei ole nykyään helppoa käelläkään, vaikka olen aina kuvitellut toisten pesiin munimisen olevan ihan siisti juttu.

Ehkä tämä on ruotsin pösilöimmän kuninkaan Kustaa kolmannen syytä. Hän nimittäin yritti parantaa suosiotaan pienellä sotaretkellä Venäjää vastaan ja saapui 1790 Jaalaan, jonka kautta hyökkäili Valkealaan. Nimittäin silloin Venäjän ja Ruotsin raja kulki Valkealan ja Jaalan välissä, jos joku on sattunut nukahtamaan juuri sillä hissantunnilla.

No kasakat Kustaan kunniaksi kävivät 200 miehen voimilla polttamassa Jaalan, josta viisastuneena entiset Jaalan miehet siirsivät Jaalan sijaintia hieman turvallisempaan paikkaan eli lännen suuntaan.

Kustaa oli surkea sotasankari, joten jos joku käki on siihen aikaan muninut hänen pesäänsä niin olen ihan varma, että kuulemani käki on tämän esikäen jälkeläinen

Maaseutu on ihanaa näin kesäisin. Nukuin yöni Aurantolan mökeissä, jotka sijaitsivat kauniissa ymäristössä ja niissä oli sauna, takka ja parvi saunan päällä. Todella hienoa päästä saunaan ja sitten paistaa makkaroita takassa. Kyllä siinä sujui ilta mukavasti eikä ollut pelkoa hotellikuolemasta...

Yö olikin sitten toinen juttu. Se oli kuin helvetin esinäytös. Aamulla oli olo kaikkea muuta kuin virkistynyt... paistunut olisi ollut kuvaavampi sana. Räppänöitä kun ei voinut pitää auki sääksien takia, joten saunan päällä nukkuminen oli suurin piirtein samaa kuin saunassa nukkuminen.

No eipähän ollut kylmä




Bailaamassa  1

Läksin eilen hieman tuuletumaan. Olin sopivan aikaisin liikkeellä ja änkesin yhteen täpötäyteen pubiin. Talloin heikoimmat jalkoihini ja survoin itseni baaritiskin viereen. Tilasin siideriä kesäfiiliksellä. Käänsin selkäni tiskille ja aloin seuraamaan screeniltä euroviisuja.

Tunnelma oli katossa ja nautin yllättävän hyvästä showsta. Tunsin aiheetonta ylpeyttä mutta nautin häpeämättömästi tästä tunteesta ja samoin siitä, kun ruuhkassa edessäni olevan barbin pysty takapuoli puski etumustani. Mihinkäs siitä pystyi pakenemaan kun omat peräni olivat jo kiinni baaritiskissä. Käänsin hieman itseäni, jotta tytöllä olisi jotain kovempaa mihin puskea. - Lonkkaluuni.

Aivonikin alkoivat hieman saamaan happea, joten barbi unohtui ja keskityin euroviisuihin. Lähistöllä oleva uros häiritsi tunnelmaa laulamalla tai oikeastaan vinkumalla tekstityksen avulla suomennettuja versioita lauluista. En tiedä tehosiko tämän kaltainen teerenpeli hänen seurassaan olevaan naiseen. Selvästi se kuitenkin oli tarkoitettu jalkojen levitys joiuksi.

Toinen uros koetti tehdä vaikutusta sytyttämällä kusenhajuisen sikaarin siinä tungoksessa. - Se riitti minulle ja rynnin ovelle ja vaihdoin mestaa. Olin lähellä Senaatintoria ja ajattelin mennä 5000 muun seuraksi torille. Aleksanterinkadun puolelta ei kuitenkaan saanut kulkea, joten en alistunut kiertämään ja käännyin ympäri. Etsin toisen mestan missä seurasin viisuja loppuun asti.

Joulupukki oli aika mauton veto tälle showlle mutta muuten täydet 10 pistettä. Suomi palasi normaaliin tilaan. Lordin aika on historiaa euroviisuissa ja suomi on herännyt unesta.

Täytyy vain toivoa ettei suomen lätkäjoukkue voita tänään, jotta koko kesä ei mene piloille. Pakko myöntää, ette kuroslööpit ovat parempia, kuin kepillä huitojien korottaminen sankareiksi. Suomalainen urheilu ei vieläkään ole täysin toipunut edellisen voiton aiheuttamasta tuhosta suomalaisten terveydelle ja liikkumiselle.

Kaikesta huolimatta suomen suosituin urheilumuoto on sauvakävely, vaikka media ei siitä vouhotakkaan. MTV3 mukaan suomalaiset ovat maailman nopein kansa. - väite joka perustellaan lajilla, jonka harrastaja määrä on murto-osa promilleja maailman väestöstä.

Tosin suomalaiset ovat menestyneet hyvin nopeimmassa yleisurheilulajissa, joka on kuulan työntö. Edes reaktionopeuden merkitys lopputulokseen ei ole formulahuhaassa lähelläkään sitä mitä se on monissa peleissä.




Ho hoijaa näitä TV-ohjelmia.  1

Tämä ei ole kyllä mikään tutkielma. Katselin Bondia vartin verran ja se oli niin kliseistä, että pakko oli kääntään jonnekin muualle. Ykköseltä tuli voimala ja siellä oli, jotain feminististä höpinää, josta en kyllä saanut minkäänlaista otetta. Mitä nyt jatkuvasti toisteltiin mandraa SEKSUAALINEN HÄIRINTÄ.

Mikä monelle feministille tuntuu olevan maailman ainoa ongelma ja täytyy kyllä myöntää, että oikeasssa he ovat. Tämän maailman ainoa ongelma on todella seksuaalinen häirintä, koska ilman seksuaalista häirintää loppuisi ihimiskunta ja maailman kannalta tämä olisi hyvä asia.

Monet feministit sanovat, että seksuaalista häirintää on vain silloin, kun häirinnän kohde ei tykkää häirinnästä eli häirintää ei ole jokin tietty teko vaan se riippuu kuka teon tekee. Esim Perseestä puristaminen on häirintää vain jos se ei tunnu hyvältä tai puristelija ei ole sopiva.

Se onko puristelu häirintää riippuu myös siitä mitä puristelija ajatteli puristellessaan ja mitä hän saa puristelusta. Erittäin tuomittavaa on, jos puristelija nauttii puristamisesta tai varmasti pahinta häirintää on se jos puristelija laukeaa puristuksen tuomasta nautinnosta.

En tiedä onko se seksuaalista häirintää, jos puristelija saa pahoinvointia tai päänsärkyä puristelusta. Luultavasti sekin on häirintää, koska puristelija saa silloin jotain puristelusta. Kyllä varmaan on olemassa joku joka nauttii pahoinvoinnista ja päänsärystä, joten varmuuden vuoksi sekin on tuomittava.

Sekin on seksuaalista häirintää jos nauttii ajatuksissaan puristelusta. Erittäin tuomittavaa on jos joku pystyy laukaemaan, kun ajattelee puristamista, koska tuommoinen ei ole enää normaalia ja siten kuuluu kategoriaan perverssit.

tämä on erittäin tärkeä tekijä tämä perverssiys. Jos puristelu voidaan tuomita perverssiksi niin silloin se ehdottomasti on seksuaalista häirintää. Nykyään ollaan tietenkin jo sen verran valistuneita, että homouteen ei saa enää liittää tätä perverssiyttä, koska se on vain yksi seksuaalisuuden muoto.

Tietenkin on selvää, että puristelija on mies ja puristettava on nainen, jotta seksuaalisen häirinnän tunnusmerkit täyttyvät. En tiedä onko se seksuaalista häirintää jos nainen puristaa naisen persettä. Ainakaan siihen ei saa liittää tätä perverssiyskerrointa.

Puristelijat ovat puristettujen armoilla tässä asiassa, joten eikö voitais siirtyä takaisin korttiaikaan ja jakaa puristelijoille kortteja, joilla olisi yksi puristusoikeus per kortti. Puristettu voisi sitten vaihtaa nämä saamansa kortit rahaksi tai joksikin muuksi... Ei ei ei tämähän on prostituutiota joka...


Keinotekoisia huippuja.  1

Helsingin korkein paikka on Malminkartanon täyttömäki. Kävin tänään Vantaan Petikossa ja sinne on rakenteilla myös täyttömäki, joka kohoaa jo 75 metrin korkeuteen ja sieltä oli hyvät näkäöalat ympäristöön.

Mäki on keskeneräinen eikä minulla ole tietoa siitä kuinka korkeaksi se rakennetaan. Vantaa korkein kohta taitaa olla 87 metriä jos oikein muistan, joten täyttömäen laajuudesta päätelleen se hyvinkin voisi nousta korkeammalla ja siten olisi ainakin kahdessa suomen kaupungissa keinotekoisesti valmistetut korkeimmat kohdat.

On syytäkin kohottaa hieman korkeuksia, ettei kaikki jää kasvihuoneilmiötulvan alle.



Pitää mennä näöntutkimukseen.  1

Hitto! tiskasin kattilaa ja koska sisällä ei ollut valoa niin en kunnolla nähnyt oliko kattila puhdas. Toin kattilan lähemmäksi itseäni ja sammalla taivutin päätäni eteenpäin sillä seurauksella, että löin huuleni kattilan reunaan.

Varsinainen urvelo joka teloo itsensä moisessa työssä, joka perinteisesti on laskettu akkojen hommaksi (suomennos tarkoittaa yksinkertaisia vaihetöitä, johon pystyvät imeväiset ja muut vajaataitoiset).

Urvelo mikä urvelo. Ei siinä mitään mutta kuinka mä huomenna duunissa selvitän syyn turvonneeseen huuleen?!? Ai että löit itseäsi kattilalla ei tota usko erkkiään.

Eli parempi keksiä joku järkevämpi selostus esim. Kourin kännipäissä jotain naista ja se täräytti päin näköö. Se ainakin vois toimia naisiin, koska sovinismireaktio vapauttaa kaikissa naisissa olevan feministin ja sitten voi kierrättää taas kerran kaikki aikaisemmat minulle rekisteröidyt sovinisimin synnit.

Miehet voivat jopa luokitella asian mainettani lisääväksi riippuen siitä kuinka hameen alla he elävät. Tilastollisesti tämä tietysti kirjataan naisen pahoinpitelyksi, koska onhan nainen joutunut miehen takia likaamaan aidon pradan käsilaukun tai mitä nää tonnin arvoiset huijjaukset sitten nimeltään ovatkaan.

Meinas varsinainen asia unohtua eli Missä se lähin silmälääkäri onkaan.

Edellinen