Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.

Iltapäivälehdet jatkoivat räikkösmanipulointia  1

Autoteollisuuden äänenkannattajat antoivat jälleen reilusti viime viikolla palstatilaa tälle maailman epäterveellisimmälle urheilulle.

Maailman sairaimman urheilulajin voittaja on maailman paras urheilija, koska kerää siitä eniten rahaa.

Suomesta löytyy 100 000 kovempi kuntoista ihmistä, kuin räikkönen ja silti tämä degeneroitunut kansa on valmis asentamaan hänet kuninkaaksi. Ehkä degeneroitunut ihminen tarvitsee degeneroituneen sankarin johon samaistua.



räikköshöpinäviikko  1

Iltapäivälehdet jatkavat ihmisten manipulointia autoteollisuuden tarpeiden tyydyttämiseksi. Onneksi natohaukkojen lehdessä (hesari) oli tänään yksi hyvä uutinen.

Saksalaiset luontoaktivistit tyhjentelevät yöaikaan ökymaastureiden renkaita. He jättävät tuulilasiin lapun, jossa toivovat omistajan lopettavan liikkumisen moisilla yli 10 litraa satasella kuluttavilla munanjatkeilla.

Suomalaiset keskivertomiehet ovat feministien kyykyttämiä ja heidän miehisyytensä on nykyään, vain lätkässä ja formulassa. Säälittävää, kun kansakunnassa on ollut semmoisa suuruuksia, kuin Tahko Pihkala, Hannes Kolehmainen ja Paavo Nurmi.


Suomalaisen urheilun mustapäivä  1

Näitä koko kansaa koskettavia synkkiä päiviä rupee olemaan jo liikaa suomen kansakunnan kannettavaksi. Joko meidän selkäranka nitkahtaa poikki.

Tämä räikkösen voitto on kaiken loppu.

Urheilunimikkeen alta poistetaan kaikki sellainen urheilu, joka vaatii liikuntaa. Valitettavasti ihmiskunta lihoo jatkuvasti, joten tämä kukkakeppien moottoriurheilu ei kaikille riitä ja siksi annetaan golfin, biljartin ja tikkaurheilun tehdä läskisankareita.

Onneksi kaikki vaikutukset eivät ole negatiivisia. Pakkoruotsi poistuu kouluista ja tilalle tulee räikkösmumina.



Ei medialla tarvitse olla moraalia.  1

Tänään urheilussa päätiedotusvälineiden keskeisin uutinen on formulat. Formulat ovat muutenkin median lellikkejä ja MTV suorastaan maksaa formuloiden televisiointioikeuksista useita euroja.

Medialla ei ole näköjään minkäänlaista moraalista velvoitetta uutisoinnissaan. Ei ole kasvatusvelvollisuutta, vaan oletetaan ihmisten oikeuksiin kuuluvan valintaoikeus siitä mitä uutisia ne kuuntelevat.

Valitettavasti uutistarjonta on rajallista ja formulatarjonta aiheuttaa sen, että joku muu uutisointi ei ylitä uutiskynnystä.

Ilmastonlämpeäminen on yleisesti hyväksytty ihmisen aiheuttamaksi. Tämä ei median mielestä mitenkään liity formuloihin. Raha pesee asiat valkoiseksi ja urheilun media-arvosta suurin osa on täytetty lajeilla, jotka ovat liikunnallisesti merkityksettömiä ja terveyden kannnalta jopa haitallisia.

Formuloiden kannattajat sanovat formuloilla ajamisen olevan rasittavaa ja siksi täyttävät urheiluun kuulumisen vaatimukset. Tottakai se on rasittavaa, koska kysymys on lajista jolla ei ole mitään terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Lajissa on kaikki ihmisen kannalta pahimmat asiat: Liikkumattomuus, staattinen rasitus ja se saastuttaa perkeleesti.

Formulat estävät autojen kehittämisen paremaksi. Nykytekniikalla olisi jo helppo rakentaa turvallisia autoja, jos autoista haluttaisiin tehdä sellaisia.



Luontohavaintoja  1

Viime viikolla oli Vikkullan kalliot täynnä kukkivia orvokkeja. Kasvihuoneilmiön omituisuuksia.

Eilen näin kyyn. Se oli ärtyisä ja laiska. Se oli jäykistynyt lähes suoraksi. Ei edes kieli liponut. Katselin sitä hetken ja ajattelin sen olevan kuollut. Tömäytin jalalla maata ja se veti itsensä hyökkäysasentoon. Jotenkin se oli pihalla, koska pää osoitti aivan muualle kuin missä seisoin.

Kävelin sen ohitse ja käärmekin tajusi missä olin. Se sihisi kuin kissa. Kyllästyin ja jätin sen rauhaan.

Kasvihuoneilmiö pahenee. Oletko valmis luopumaan formuloista hidastaaksesi ilmaston lämpenemistä?