Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.
Edellinen


MTV3 onnistui latistamaan kultaisen liigan kilp  1

MTV3 pätki Kultaisen liigan Oslon kilpailun sillisaalaatiksi, jonka nautittavuus onnistuttiin tuhoamaan täydellisesti.

Näin surkeata toimintaa on vähän vaikea uskoa vahingoksi. Mutta tältä formulahuuhaakanavalta voidaan odottaa mitä vaan, jotta saadan pitää isoraha iloisena.

Sillä ei ole mitään väliä, vaikka suomalaiset läskistyvät ja kunto laskee, koska sita suuremmalla todennäköisyydellä he kiinnostuvat formulahuuhasta. Sitä katsellessa ei tarvitse tuntea syyllisyyttä oman kuntonsa suhteen, koska moottori se on joka vie ja mies vain vikisee.


Suomen porvarihallitus  1

Ranskalaiset haluavat nostaa EUn sotilasmahtia ja kutsuivat kaikki eu-maat sotilasparaatiin. Mutta mitä tekee suomen porvarihallitus. Se ei lähetä paraatiin suomalaisia, koska heidän unelmansa on Nato ja jenkkien nuoleminen.

Yksinapainen maailma sopii parhaiten riistopolitiikan harrastamiseen.


Deittailua  1

Katselin naisten deitti-ilmoituksia ja huomasin yli kolmekymppisten naisten ilmoituksissa, jotain sellaista, joka kertoo yhteiskunnan muuttuneen tällä vuosituhannella merkittävästi erilaisemmaksi naisten miesmaun suhteen.

Pullukat hakevat innokkaasti seuraa netissä, koska siellä heillä on parempi menekki kuin kappakkamarkkinoilla. Pullukoiden prosenttuaalisesti kasvanut osuus on parantanut normaalivartaloisten naisten kysyntää niin, että heillä on paremmat mahdollisuuden valkata ja asettaa ehtoja miesten suhteen.
Aikasemmin naisten mielestä oli miehen oltava muutaman vuoden vanhempi. Nyt tilanne onkin aivan toinen. Etenkin seksiseuran suhteen haetaankin itseä nuorempaa miestä.

Yli nelikymppiset naiset ovat selvästi halukkaita nuorempien miesten perään. Naiset pitävät kyllä nykyään itsestään parempaa huolta ja jopa nelikymppiset naisetkin näyttävät seksikkäiltä, joten mikäs siinä.

Nykyään ei enää takaapäin tunnista 40-kymppistä naista lattaperseestä mikä ennen oli heidän paras tunnusmerkkinsä. Silikoonirintojen avulla myös etuvarustus on säilyttänyt ryhtinsä, joten naisten menekkiaika on selvästi pidentynyt tällä vuosituhannella.

Valitettavasti katukuvassa seksikkäiden naisten määrä on vähentynyt, kun niin moni nuori tyttökin taapertaa makkarat roikkuen napapaidassa.


Pitäisi tehrä jotain  1

Poliitikot pyörittelevät lillukanvarsia, kun heillä ei ole kanttia tehdä kunnon päätöksiä. Tosin poikkeuksiakin on kuten ravintoloiden tupakointikielto.

Nykyään voi mennä juoman hieman olutta ja ei tarvitse tuoksua tuhkakupilta, kun tulee kotiin.

Kasvihuoneilmiölle olis tehtävä, jotain ja ihmisten läskistymiselle myös. Hesarilla minua vastaan lompsi tänään ihmisraunio, jonka paino oli varmaan 200kg ja ihmeellisintä oli, että se käveli omin jaloin. Eikä tällaiset mäkkärimainokset ole enää mitään harvinaisia.

Polittikot herätkaa ja kieltäkää ensimmäiseksi moottoriurheilu ja roskaruualle 50% arvonlisävero. Siitä se lähtee. Nyt maikkarin mielestä itsemurhajännitykseen perustuva liikuntarajoitteinen kaahailu on muka urheilua.





Edellinen