Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.
Edellinen

Arkajalka  1

Pikkuisen kylmää pohjoistuulta ja minä arkajalka olin valmis luovuttamaan. Serpenttiinit ja vappunenä saavat kypsyä vuoden odottamaan seuraavaa vappua, jos sattuisi silloin puhaltamaan vienosti lounaasta, jotta minunkin hipiälleni olisi sopivanpaa liittyä riehakoivaan joukkoon.

Nämä tietysti ovat varsinaiset amatööribileet, joissa vuoden pingottajat yrittävät tosissaan pitää hauskaa surkuhupaisin seurauksin. Toisaalta Shampanja keventää jalkaa ja mieltäkin, joten ei sitä koskaan varmasti voi sanoa, etteikö amatööribileissäkin voisi olla hauskaa.

Onnellisuus on siitä omituinen asia, että se on suurimmilta osiltaan pään sisäinen tunnetila.... Tämä höpinä johtuu siitä, että olen eksynyt MTV3-kanavalle katsomaan romattista leffaa neljät häät ja yhdet hautajaiset, vaikka olen nähdyt tämän ainakin neljä kertaa... Tätä voidaan pitää jo aika säälittävänä... Ehkä kohtaloni on kyynistyä, kunnes tukehdun omaan sappeeni...Klara vappen!!!bara vatten hela natten!?!


Maito  1

Olen kahviriippuvainen. Mutta en voi juoda kahvia ilman maitoo, joten yritän raahautua ylös ja ulos ostamaan maitoa, jotta pääsen takaisin sisälle ja aloittamaan aamun normaalisti kahvin kera.

Toivon, et toi ärrä on auki tai sitten pitää mennä tonne eltsunnesteelle hakemaan maitoo. Raahauduin illalla ulos, vaikka yritin säästää bailausenergia vapuksi, joten ihmettelen miksi jo kukun ylhäällä.

Telkkarista tulee futishulluille purtavaa. Mut minulle ei jalkapalloaamiainen maistu. Ei auta maitoa on saatava.



Aamu  1

Aurinko on ehtinyt nousta jo niin korkelle, että sen säteet ylittävät kadun vastapuolella olevan kerrostalon luoman esteen ja valaisevat huoneeni yläosaa. Minulla on oma viivytetty auringonnousu, joka tähän aikaan vuodesta tulee inhimilliseen aikaan.
Auts väsyttää vielä. Täytyy mennä keittämään kahvia ja syömään jotain, jotta saisin koneen käyntiin. Olen todellinen auringon lapsi ja sen säteet kyllä saavat minussa aikaan kunnon hormooni pölähdyksen.



Tomcruisepainajainen tai mikä sen nimi olikaan  1

Kuka idiootti keksi idean jossa saman tyypin elokuvia tulee koko viikonloppu ja vielä maanantainakin. Ihan kuin maanantait ei muutenkin olis perseestä näin sateella.

No katellaan tätä rumabettyä, vaikka sarjat ovat yleensä perseestä ja minä en halua mitään tv-riippuvuutta ja olen jo idols koukusssa ja se rajoittaa elämääni ihan tarpeeksi.

Tulee onneks ykköseltä Eila, joten siitä voi varmaan nauttia, jos en taas ruoea oarantamaa maailmaa



Rääkkäystä  1

Kävin Alepassa ja heti ovelta iltapäivälehtien turhatuutiset rääkkäsivät mielenrauhaani. Parin amatööritanssijan kisasta ytitettiin vääntää, jonkinlaista kansanjuhlaa ho hoijjaa

Täytyis hallituksen nostaa tällaisten turhien juoruuutisten ALV-prosenttia 20% ja siitä kertyvät varat korvamerkitä oikean tiedotuksen tukemiseksi. jotta asiat eivät hautautuisi roskamedian jalkoihin.


Olga  1

Katselin naisten painonnoston EM-kisoja. Raskaassa sarjassa oli ylivoimaisena Olga ukrainasta, joka 21 ikävuodestaan huolimatta oli ehtinyt käydä harjoitusten lomassa jääkaapilla sen verran usein, että oli kerännyt massaa 164kg
Olihan pituuttakin naiselle riittävät 185 cm mutta en kaikesta huolimatta nauttinut huippuunsa trimmatun euroopanmestarin ulkomuodosta.

Toiminta oli vakuuttavaa tempaus 133kg uusi euroopan ennätys ja työntö 153kg, jossa huomasi kyllä kyykystä ylöstulossa pieniä puutteita, koska oman massan suuruus jo rajoitti työnnettävää painoa.

Voimaa löytyi ja tekniikka oli ihailtavaa. Mutta ei homma silti kovin terveelliseltä vaikuttanut ja kaikesta seksistisyydestään huolimatta olisin toivonut tähän lajiin liitettävän arvostelutuomarit, jotka arvioisivat urheilijan ulkomuotoa, jotta saataisiin hieman terveempää touhua.

Mielestäni moinen arvostelu sopisi paremmin tähän lajiin, kuin mäkihyppyyn. En haluaisi kärsiä pahoinvoinnista moista katsellessa.

Olga tuskin kilpailee kymmenen vuoden päästä, vaikka huipulla olisi mahdollista olla vielä 20 vuodenkin päästä.


Oravanpyörä  1

Lueskelin eduskunnan sivuilta hallitusohjelmasta ja tuskin pääsin alkua pidemmälle kun riihikuiva teksti aiheutti naaman vääntyilyä haukotuksien muodossa.

Heti alussa törmäsin tähän poliittisen liturgian järjettömyyteen. Ihmisten hyvinvointi oletetaan parannettavan kasvun avulla. Ei riitä, että suomi pysyisi entisellään. Tämä yhteiskunta toimii vain jos se kasvaa ja kasvua pitäisi olla useampi prosentti, jotta edes hyvinvointi säilyisi nykyisellä tasollaan.

Kasvun peruspilarina on tietenkin tuottavuuden kasvu, jonka kasvua halutaan erityisesti kiihdyttää. Tunnissa pitäisi työntekijän valmistaa muutama oravannahka aikaista enenmmän ja hoitotyössä yhden hoitajan pitäisi ehtiä kääntämään useampi mummo.

Hallitus kuvittelee valtiota voitavan johtaa samoilla periaatteilla kuin yritystä. Pohjalla taitaa olla 1700-luvun ruotsalaisen ekonomi Nordencrantzin aatelmia "Köyhien ihmisten runsaus on maan rikkautta"ja "työttömän oleminen on lain vastaista".

Normaalina ihmisenä pidetään ahnetta ihmistä. Tällä periaatteella rikkaille jaettavat optiot kiihottavat lisää tuottavuutta, koska he ovat jo osoittaneet olevansa "normaaleita", koska ovat saaneet kerättyä omaisuuden. Liliuksen 12 miljoonaa ovat hyvä esimerkki ja tämän ajatusmaailman perusteella lilius tuottavuus ja työteho tienkin on noussut, koska ahneutta on ruokittu.

Köyhyys on epänormaalia, koska se osoittaa ahneuden puutetta ja siten heille rahan antaminen on turhuutta, koska heiltä puuttuu normaali rahanarvostus.

Edellinen