Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.
Edellinen



maammelaulu  1

Tuli hieman huvittunut ja toisaalta tyrmistynyt olo, kun kuuntelin maammelaulua MTV3 välityksellä Asikaisen matsista.

Onko nyrkkisankaruus todella kansallinen ylpeyden aihe? Eikö nämä pojat olekaan hieman yksinkertaisia, jotka toisiaan mätkii?
Onhan se Ami Asikainen kova jätkä mutta onko tavallisella kadunmiehellä syytä kävellä rintarottingilla tästä syystä?




Maailma on mennyt sekaisin  1

Olen viikon miettinyt uskallanko julkaista näin vaarallisen jutun... on meinaan maailmankirjat sekaisin ja loppu on lähellä... Nyt kannattaa kaikki omaisuus muuttaa kullaksi, koska kriisiaikoina kulta on ainoa turvallinen omaisuuden säilyttäjä..
Olin meinaan viime viikolla Laihialla tuolla tunnetusti nuukuuden perustyyssijalla ja menin siellä S-markettiin evästä ostamaan. Ostokset tehtyäni huomasin, että enhän mä näitä saa kuljetettua ilman muovikassia, joten vielä anteeksi pyydellen kysyin vienosti sitä myyjältä...
Sitten se tapahtui-... myyjä anto mulle kassin eikä ottanut siitä rahaa... aivan todella.. ja oltiin Laihialla.. Nyt on siis maailma seonnut.


Nyrkkeily  1

Kyllä maailma on ihmeitä täynnä. Tää nyrkkeilyn painokikkailu on yksi niistä. Kaverit laihduttaa perkeleesti, jotta olisivat alle painorajan. Sitten lihotetaan vuorokauden aikan taas perkeleesti, jopa 7kg.. Täytyy sanoa, että nyrkkeily on sairaampaa kuin luulinkaan. Onkohan pojilla edes kunnon doping-testejä vai mätkiikö ne toisiaan nappien voimalla?



Talvi tuli  1

Olin viikon töissä Laihialla. Siellä talvi oli lunta, pakkasta ja tuulta. Yritin vähän treenata Botniahallissa. Upea halli jossa on 400m juoksurata. Minä tietysti juoksin muutaman veryttelykierroksen ja tein kunnon jalkakyykky harjoituksen.
Seuraavana päivänä veryttelykierrokset oli liikaa ja tunsin tutun kivun pohkeissani. Kirosin typeryyttäni ja Mondopintaa.

Nyt täytyy toivoa, että kysymyksessä on vain pieni kramppi, jotta jalkojen treenaamiseen ei tule kovin pitkää taukoa.

Aloitin heti Magnesiumin popsimisen, jotta korjaavia rakennusaineita olisi elimistöllä käytössä. Tänään testailen miltä jalka tuntuu ja toivottavasti voin jatkaa treenaamista n normaalisti.

Edellinen