Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.
Edellinen

rumpumaha 2  1

Olen tehnyt suhteellisen laiskasti tätä minun +2 vatsalihasohjelmaa. Olen nyt vaiheessa 48, joten olen tehnyt 22 kahden päivän aikana tehnyt vain 14 harjoitusta, joista on kertynyt yhteensä 468 vatsalihasliikettä. Keskiarvoksi tulee 21 liikettä/päivä.

Täytyy sanoa, ettei näin kevyellä harjoituksella ole ollut vaikutusta rumpumahaani ainakaan ulospäin katsottuna.



Kaupassa olemisen käyttäytymissäännöt  1

Kävin kaupassa ostamassa murkinaa. Brutaalina lihansyäjänä kuolasin lihatiskillä pihvejä, kun joku tönäisi ostoskoriani. Käänsin päätäni tönäisijän suuntaan. Tönäisijä oli jo ehtinyt ohittaa minut ja jatkoi matkaansa ihan kuin ei olisi huomannutkaan tönäisseen minua. Katselin hänen peräänsä vihaisena ja siinä kaikki.

Nyt minua on jäänyt vaivaamaan osaanko minä oikeat kaupassakäyttäytymissäännöt.

Mitekäs minun olisi pitänyt toimia?

Olisiko minun pitänyt juosta hänet kiinni ja hakata vähintään kuukaudeksi teho-osastolle nauttimaan pilliruokaa?

Olisiko minun pitänyt huutaa hänen peräänsä ja pyytää anteeksi etten huomannut väistää häntä?

Epätietoisuus on kalvanut mieltäni jo puolen sekunnin ajan. Auttakkee minnuu onnetonta.


Sipoolainen utopia  2

18 000 asukkaan sipoo on lähes yksimielisesti äänestänyt Helsingin aluetoiveita vastaan. Helsinki haluaisi asuttaa 40 000 asukasta alueelle, joka olisi vani reilut 10% sipoon pinta-alasta.
Metroa voitaisi rakentaa lisää ja hyödyntää entistä paremmin tätä parasta joukkoliikennemuotoa.
Sipoolaiset itse voisivat kasvattaa kuntaansa n. 8000 asukkaalla seuraavan 15 vuoden aikan. Tämä mitätön kasvu sijoittuisi pääsääntöisesti Nikkilään ja Söderkullaan.

Luovuttamalla maat helsingille voisi sipoo elää henkilöauto utopiaansa vielä pari vuosikymmentä ja ruotsinkieliset säilyttää vähemmistövaltansa. Toinen vaihto ehto on liittää koko sipoo helsinkiin, jolloin päästäisiin näistä rusinat pullasta noukkijoista eroon.


Pelastakaa kyyttö  1

Katselin ykköseltä Miina Äkkijyrkän haastattelua ja valaistuin. Kyyttö on pelastettava, jotta meillä tulevaisuudessa olisi niin tönkköä maitoa, että posket näkyisivät takaapäin.

Nyt jos tunnette jonkun hömppäviljelijän niin sanokaa sille, et ota kyyttö ja pelasta palanen suomalaista lehmähistoriaa.

Kyyttö joka navettaan, jotta olis oikeutettu nostamaan eu-tukiaisia.




Epätoivohumppa  1

Kävin tossa viikolopun aikana maalla. Olin ihmeissäni epätoivohumpan vahvasta asemasta suomen periferioissa. Suomalaista melankoliaa ei näköjään maataloustuillakaan saada poistettua. Ihmettelen sitä, että vieläkin yli 25-vuotiaat ajautuvat tähän itsemurhia lietsovaan painajasmaiseen masennusrenkutukseen.

Rokki on jo 50-vuotias papparainen mutta sen valta ei vieläkään ulotu aikuisväestöön kehäkolmosen ulkopuolella. Rokki on edelleen nuorten musiikkia ja jos aikuinen sitä sattuu diggaamaan niin se automaattisesti luokitellaan jälkeen jääneeksi tai huumeongelmaiseksi.



Edellinen