Arkajalka

  • RKK

Pikkuisen kylmää pohjoistuulta ja minä arkajalka olin valmis luovuttamaan. Serpenttiinit ja vappunenä saavat kypsyä vuoden odottamaan seuraavaa vappua, jos sattuisi silloin puhaltamaan vienosti lounaasta, jotta minunkin hipiälleni olisi sopivanpaa liittyä riehakoivaan joukkoon.

Nämä tietysti ovat varsinaiset amatööribileet, joissa vuoden pingottajat yrittävät tosissaan pitää hauskaa surkuhupaisin seurauksin. Toisaalta Shampanja keventää jalkaa ja mieltäkin, joten ei sitä koskaan varmasti voi sanoa, etteikö amatööribileissäkin voisi olla hauskaa.

Onnellisuus on siitä omituinen asia, että se on suurimmilta osiltaan pään sisäinen tunnetila.... Tämä höpinä johtuu siitä, että olen eksynyt MTV3-kanavalle katsomaan romattista leffaa neljät häät ja yhdet hautajaiset, vaikka olen nähdyt tämän ainakin neljä kertaa... Tätä voidaan pitää jo aika säälittävänä... Ehkä kohtaloni on kyynistyä, kunnes tukehdun omaan sappeeni...Klara vappen!!!bara vatten hela natten!?!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus