Bailaamassa

  • RKK

Läksin eilen hieman tuuletumaan. Olin sopivan aikaisin liikkeellä ja änkesin yhteen täpötäyteen pubiin. Talloin heikoimmat jalkoihini ja survoin itseni baaritiskin viereen. Tilasin siideriä kesäfiiliksellä. Käänsin selkäni tiskille ja aloin seuraamaan screeniltä euroviisuja.

Tunnelma oli katossa ja nautin yllättävän hyvästä showsta. Tunsin aiheetonta ylpeyttä mutta nautin häpeämättömästi tästä tunteesta ja samoin siitä, kun ruuhkassa edessäni olevan barbin pysty takapuoli puski etumustani. Mihinkäs siitä pystyi pakenemaan kun omat peräni olivat jo kiinni baaritiskissä. Käänsin hieman itseäni, jotta tytöllä olisi jotain kovempaa mihin puskea. - Lonkkaluuni.

Aivonikin alkoivat hieman saamaan happea, joten barbi unohtui ja keskityin euroviisuihin. Lähistöllä oleva uros häiritsi tunnelmaa laulamalla tai oikeastaan vinkumalla tekstityksen avulla suomennettuja versioita lauluista. En tiedä tehosiko tämän kaltainen teerenpeli hänen seurassaan olevaan naiseen. Selvästi se kuitenkin oli tarkoitettu jalkojen levitys joiuksi.

Toinen uros koetti tehdä vaikutusta sytyttämällä kusenhajuisen sikaarin siinä tungoksessa. - Se riitti minulle ja rynnin ovelle ja vaihdoin mestaa. Olin lähellä Senaatintoria ja ajattelin mennä 5000 muun seuraksi torille. Aleksanterinkadun puolelta ei kuitenkaan saanut kulkea, joten en alistunut kiertämään ja käännyin ympäri. Etsin toisen mestan missä seurasin viisuja loppuun asti.

Joulupukki oli aika mauton veto tälle showlle mutta muuten täydet 10 pistettä. Suomi palasi normaaliin tilaan. Lordin aika on historiaa euroviisuissa ja suomi on herännyt unesta.

Täytyy vain toivoa ettei suomen lätkäjoukkue voita tänään, jotta koko kesä ei mene piloille. Pakko myöntää, ette kuroslööpit ovat parempia, kuin kepillä huitojien korottaminen sankareiksi. Suomalainen urheilu ei vieläkään ole täysin toipunut edellisen voiton aiheuttamasta tuhosta suomalaisten terveydelle ja liikkumiselle.

Kaikesta huolimatta suomen suosituin urheilumuoto on sauvakävely, vaikka media ei siitä vouhotakkaan. MTV3 mukaan suomalaiset ovat maailman nopein kansa. - väite joka perustellaan lajilla, jonka harrastaja määrä on murto-osa promilleja maailman väestöstä.

Tosin suomalaiset ovat menestyneet hyvin nopeimmassa yleisurheilulajissa, joka on kuulan työntö. Edes reaktionopeuden merkitys lopputulokseen ei ole formulahuhaassa lähelläkään sitä mitä se on monissa peleissä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus