Deittailua

  • RKK

Katselin naisten deitti-ilmoituksia ja huomasin yli kolmekymppisten naisten ilmoituksissa, jotain sellaista, joka kertoo yhteiskunnan muuttuneen tällä vuosituhannella merkittävästi erilaisemmaksi naisten miesmaun suhteen.

Pullukat hakevat innokkaasti seuraa netissä, koska siellä heillä on parempi menekki kuin kappakkamarkkinoilla. Pullukoiden prosenttuaalisesti kasvanut osuus on parantanut normaalivartaloisten naisten kysyntää niin, että heillä on paremmat mahdollisuuden valkata ja asettaa ehtoja miesten suhteen.
Aikasemmin naisten mielestä oli miehen oltava muutaman vuoden vanhempi. Nyt tilanne onkin aivan toinen. Etenkin seksiseuran suhteen haetaankin itseä nuorempaa miestä.

Yli nelikymppiset naiset ovat selvästi halukkaita nuorempien miesten perään. Naiset pitävät kyllä nykyään itsestään parempaa huolta ja jopa nelikymppiset naisetkin näyttävät seksikkäiltä, joten mikäs siinä.

Nykyään ei enää takaapäin tunnista 40-kymppistä naista lattaperseestä mikä ennen oli heidän paras tunnusmerkkinsä. Silikoonirintojen avulla myös etuvarustus on säilyttänyt ryhtinsä, joten naisten menekkiaika on selvästi pidentynyt tällä vuosituhannella.

Valitettavasti katukuvassa seksikkäiden naisten määrä on vähentynyt, kun niin moni nuori tyttökin taapertaa makkarat roikkuen napapaidassa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus