Ei medialla tarvitse olla moraalia.

  • RKK

Tänään urheilussa päätiedotusvälineiden keskeisin uutinen on formulat. Formulat ovat muutenkin median lellikkejä ja MTV suorastaan maksaa formuloiden televisiointioikeuksista useita euroja.

Medialla ei ole näköjään minkäänlaista moraalista velvoitetta uutisoinnissaan. Ei ole kasvatusvelvollisuutta, vaan oletetaan ihmisten oikeuksiin kuuluvan valintaoikeus siitä mitä uutisia ne kuuntelevat.

Valitettavasti uutistarjonta on rajallista ja formulatarjonta aiheuttaa sen, että joku muu uutisointi ei ylitä uutiskynnystä.

Ilmastonlämpeäminen on yleisesti hyväksytty ihmisen aiheuttamaksi. Tämä ei median mielestä mitenkään liity formuloihin. Raha pesee asiat valkoiseksi ja urheilun media-arvosta suurin osa on täytetty lajeilla, jotka ovat liikunnallisesti merkityksettömiä ja terveyden kannnalta jopa haitallisia.

Formuloiden kannattajat sanovat formuloilla ajamisen olevan rasittavaa ja siksi täyttävät urheiluun kuulumisen vaatimukset. Tottakai se on rasittavaa, koska kysymys on lajista jolla ei ole mitään terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Lajissa on kaikki ihmisen kannalta pahimmat asiat: Liikkumattomuus, staattinen rasitus ja se saastuttaa perkeleesti.

Formulat estävät autojen kehittämisen paremaksi. Nykytekniikalla olisi jo helppo rakentaa turvallisia autoja, jos autoista haluttaisiin tehdä sellaisia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus