Ho hoijaa näitä TV-ohjelmia.

  • RKK

Tämä ei ole kyllä mikään tutkielma. Katselin Bondia vartin verran ja se oli niin kliseistä, että pakko oli kääntään jonnekin muualle. Ykköseltä tuli voimala ja siellä oli, jotain feminististä höpinää, josta en kyllä saanut minkäänlaista otetta. Mitä nyt jatkuvasti toisteltiin mandraa SEKSUAALINEN HÄIRINTÄ.

Mikä monelle feministille tuntuu olevan maailman ainoa ongelma ja täytyy kyllä myöntää, että oikeasssa he ovat. Tämän maailman ainoa ongelma on todella seksuaalinen häirintä, koska ilman seksuaalista häirintää loppuisi ihimiskunta ja maailman kannalta tämä olisi hyvä asia.

Monet feministit sanovat, että seksuaalista häirintää on vain silloin, kun häirinnän kohde ei tykkää häirinnästä eli häirintää ei ole jokin tietty teko vaan se riippuu kuka teon tekee. Esim Perseestä puristaminen on häirintää vain jos se ei tunnu hyvältä tai puristelija ei ole sopiva.

Se onko puristelu häirintää riippuu myös siitä mitä puristelija ajatteli puristellessaan ja mitä hän saa puristelusta. Erittäin tuomittavaa on, jos puristelija nauttii puristamisesta tai varmasti pahinta häirintää on se jos puristelija laukeaa puristuksen tuomasta nautinnosta.

En tiedä onko se seksuaalista häirintää, jos puristelija saa pahoinvointia tai päänsärkyä puristelusta. Luultavasti sekin on häirintää, koska puristelija saa silloin jotain puristelusta. Kyllä varmaan on olemassa joku joka nauttii pahoinvoinnista ja päänsärystä, joten varmuuden vuoksi sekin on tuomittava.

Sekin on seksuaalista häirintää jos nauttii ajatuksissaan puristelusta. Erittäin tuomittavaa on jos joku pystyy laukaemaan, kun ajattelee puristamista, koska tuommoinen ei ole enää normaalia ja siten kuuluu kategoriaan perverssit.

tämä on erittäin tärkeä tekijä tämä perverssiys. Jos puristelu voidaan tuomita perverssiksi niin silloin se ehdottomasti on seksuaalista häirintää. Nykyään ollaan tietenkin jo sen verran valistuneita, että homouteen ei saa enää liittää tätä perverssiyttä, koska se on vain yksi seksuaalisuuden muoto.

Tietenkin on selvää, että puristelija on mies ja puristettava on nainen, jotta seksuaalisen häirinnän tunnusmerkit täyttyvät. En tiedä onko se seksuaalista häirintää jos nainen puristaa naisen persettä. Ainakaan siihen ei saa liittää tätä perverssiyskerrointa.

Puristelijat ovat puristettujen armoilla tässä asiassa, joten eikö voitais siirtyä takaisin korttiaikaan ja jakaa puristelijoille kortteja, joilla olisi yksi puristusoikeus per kortti. Puristettu voisi sitten vaihtaa nämä saamansa kortit rahaksi tai joksikin muuksi... Ei ei ei tämähän on prostituutiota joka...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus