Oikea elämä vainoaa nettielämää

  • RKK

Viime viikolta juttu, jota en ole saanut raapusteltua tänne.

Olin viime viikolla taas siellä Jaalassa ja kuulin jotain minulle ennen kuulumatonta.

Siellä oli taas käki joka kukkui aamusta iltaan. Yritti varmaan maailmanennätystä ja ups kuinkas kävikään. kesken tutun ja turvallisen kukkuu kukkuu kukkuu kuuluikin kuklukkuk?!?

Käki siis sekosi kukuntaansa moista en ole kuullut ja se teki sen vielä toisen kerran saman päivän aikana, joten ei ole nykyään helppoa käelläkään, vaikka olen aina kuvitellut toisten pesiin munimisen olevan ihan siisti juttu.

Ehkä tämä on ruotsin pösilöimmän kuninkaan Kustaa kolmannen syytä. Hän nimittäin yritti parantaa suosiotaan pienellä sotaretkellä Venäjää vastaan ja saapui 1790 Jaalaan, jonka kautta hyökkäili Valkealaan. Nimittäin silloin Venäjän ja Ruotsin raja kulki Valkealan ja Jaalan välissä, jos joku on sattunut nukahtamaan juuri sillä hissantunnilla.

No kasakat Kustaan kunniaksi kävivät 200 miehen voimilla polttamassa Jaalan, josta viisastuneena entiset Jaalan miehet siirsivät Jaalan sijaintia hieman turvallisempaan paikkaan eli lännen suuntaan.

Kustaa oli surkea sotasankari, joten jos joku käki on siihen aikaan muninut hänen pesäänsä niin olen ihan varma, että kuulemani käki on tämän esikäen jälkeläinen

Maaseutu on ihanaa näin kesäisin. Nukuin yöni Aurantolan mökeissä, jotka sijaitsivat kauniissa ymäristössä ja niissä oli sauna, takka ja parvi saunan päällä. Todella hienoa päästä saunaan ja sitten paistaa makkaroita takassa. Kyllä siinä sujui ilta mukavasti eikä ollut pelkoa hotellikuolemasta...

Yö olikin sitten toinen juttu. Se oli kuin helvetin esinäytös. Aamulla oli olo kaikkea muuta kuin virkistynyt... paistunut olisi ollut kuvaavampi sana. Räppänöitä kun ei voinut pitää auki sääksien takia, joten saunan päällä nukkuminen oli suurin piirtein samaa kuin saunassa nukkuminen.

No eipähän ollut kylmä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus