Pitää mennä näöntutkimukseen.

  • RKK

Hitto! tiskasin kattilaa ja koska sisällä ei ollut valoa niin en kunnolla nähnyt oliko kattila puhdas. Toin kattilan lähemmäksi itseäni ja sammalla taivutin päätäni eteenpäin sillä seurauksella, että löin huuleni kattilan reunaan.

Varsinainen urvelo joka teloo itsensä moisessa työssä, joka perinteisesti on laskettu akkojen hommaksi (suomennos tarkoittaa yksinkertaisia vaihetöitä, johon pystyvät imeväiset ja muut vajaataitoiset).

Urvelo mikä urvelo. Ei siinä mitään mutta kuinka mä huomenna duunissa selvitän syyn turvonneeseen huuleen?!? Ai että löit itseäsi kattilalla ei tota usko erkkiään.

Eli parempi keksiä joku järkevämpi selostus esim. Kourin kännipäissä jotain naista ja se täräytti päin näköö. Se ainakin vois toimia naisiin, koska sovinismireaktio vapauttaa kaikissa naisissa olevan feministin ja sitten voi kierrättää taas kerran kaikki aikaisemmat minulle rekisteröidyt sovinisimin synnit.

Miehet voivat jopa luokitella asian mainettani lisääväksi riippuen siitä kuinka hameen alla he elävät. Tilastollisesti tämä tietysti kirjataan naisen pahoinpitelyksi, koska onhan nainen joutunut miehen takia likaamaan aidon pradan käsilaukun tai mitä nää tonnin arvoiset huijjaukset sitten nimeltään ovatkaan.

Meinas varsinainen asia unohtua eli Missä se lähin silmälääkäri onkaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus