Sipoolainen utopia

  • RKK

18 000 asukkaan sipoo on lähes yksimielisesti äänestänyt Helsingin aluetoiveita vastaan. Helsinki haluaisi asuttaa 40 000 asukasta alueelle, joka olisi vani reilut 10% sipoon pinta-alasta.
Metroa voitaisi rakentaa lisää ja hyödyntää entistä paremmin tätä parasta joukkoliikennemuotoa.
Sipoolaiset itse voisivat kasvattaa kuntaansa n. 8000 asukkaalla seuraavan 15 vuoden aikan. Tämä mitätön kasvu sijoittuisi pääsääntöisesti Nikkilään ja Söderkullaan.

Luovuttamalla maat helsingille voisi sipoo elää henkilöauto utopiaansa vielä pari vuosikymmentä ja ruotsinkieliset säilyttää vähemmistövaltansa. Toinen vaihto ehto on liittää koko sipoo helsinkiin, jolloin päästäisiin näistä rusinat pullasta noukkijoista eroon.

2 kommenttia

Ville

25.2.2007 23:53

Täysin samaa mieltä. Ne ajelee sieltä bemareillansa stadiin oopperaan sun muihin helsinkiläisten veronmaksajien meksamiin palveluihin. Ilman pienintäkään aikomusta käyttää koskaan julkisia (varsinkaan jos se rajoittaa bemulla huristelua). Jos haluaa asua maalla niin kyllä tässä maassa lääniä pitäis riittää..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus