Suomen tulevaisuus tupun hallitsemassa maassa.

  • RKK

Tämä ennustus toteutuu tai sitten ei

Hallitus muodostuu kivuttomasti MTK-tukipuolueen johdolla. Tärkeimpänä taivoitteena säilyttää maataloustuet, vaikka tuhannet afrikan lapset kuolevat nälkään niitten seurauksena. Kuntauudistus vesittyy ja 300-kunnan tilanne kurjistuu mutta sillä ei ole väliä, koska tärkeintä on säilyttää kepulaisten ylivalta periferiassa.

Kokoomuksen annetaan yksityistää loputkin valtion omaisuudesta ja kunnallisista palveluista. Kolmikanta murenee, koska pätkätöistä tulee hallitseva työmuoto, joten demareiden SAK-linnakkeen merkitys kuihtuu marginaali-ilmiöksi. Demaripoliitikot pekenevat kilvan bemareillaan palkkiovirkoihin ja puolue kumisee onttouttaan.

Rkp ja vihreät kierrätetään ympäri maapalloa näännyksiin näennnäisesti tärkeissä taapaamisissa, joten he eivät ehdi paljon häiritsemään tärkeimpien asioiden hoitoa.

Kaksi vuotta kansa pysyy rauhallisena katsoen tavisjulkkisten pudotuskisoja, kunnes oravanpyörä hirttää kiinni, jolloin herätään realimaailmaan ja huomataan veroparatiisien imaiseen loputkin sinipääomasta itselleen. Kansa toteaa taas vanhan totuuden, että rahalla ei ole isänmaata. Valtion ja yrityksen johtamiseen pätee aivan eri asiat ja tätä ei suomen oravanpyöräpuolueen tajuntaan mahdu.

Eikä tarvitsekkaan, koska aina voi rahoineen loikata jonnekkin muualle viettämään aurinkoista elämää ja jättää suomineito omaan ankeuteensa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus