Suomineidon raiskaukselle ei loppua näy.

  • RKK

Suomessa on harjoitettu kokoomuslaista politiikkaa jo 20-vuotta, vaikka kokoomus ei viime hallituksessa ollutkaan. Sossut menettivät ideologiansa neuvostoliiton sortuessa. Markkinataloudesta heivät mitään ymmmärtäneet, joten sossut linnoitautuivat kolmikannan suojelijaksi antaen kaiken muun porvarien vietäväksi.

Suomen nousu on ansaittu työttömien ja opiskelijoiden kurittamisella. Maahan on muodostettu uusi pätkätyöorjien luokka, jotka joustavat niin paljon, kun ruoto taipuu.

Nuoret ovat tyydytetty halvalla viinalla ja idolssilla, joten saatiin heikoin äänestysprosentti aikaiseksi.

Pakkoruotsi jatkuu, koska ruotsalaiset säilyy hallituksessa kokoomuksen ja keskustan lisäksi. Jumalten puolue otetaan hallitukseen mukaan, jottaa saadaan raiskaukselle papiston siunaus kuten aikanaan tappaminen siunattiin sota-aikana.

Kissansuojelijat jätetään oppositioon tai ehkä kasvihuoneilmiön pelosta annetaan heidän tulla hallitukseen, jos hyväksyvät kuudennen ydinvoimalan.

Raiskaajien lihassa on kuitenkin ollut nalkuttavasta finnistä muodostunut paise, jota pitää hieman varoa, koska Soinin piikit voivat sattua kipeästi.

Vasemmistoliitto yrittää haroa eespäin eespäin, vaikka sillä ei ole hajuakaan mihin suuntaan pitäisi mennä.

Kun oravanpyörän laakeri hirttää kiinni toivotaan suomineidon osaavan lyödä jalkansa ajoissa kiinni, jotta raiskaajan eivät ehdi kaikkia optioitaan ulkoistaa kiinan ja intian loputtomien orjamassojen valjastamiseksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus