Blogi

Seuraava

paluu lapsuuteen  1

Olin kyläilemässä ja selailin kaverin lastenlaulukirjoja, joista löytyi monia lapsuuden suosikkilauluja. Mörköoopperan laulut, Taivaanpii... ja sitten tuli mieleen kautta aikain paras teos: Kuka lohduttaisi Nyytiä? Niin suloinen ja koskettavakin tapaus :)
Ja kun päästiin muistelujen alkuun, muisteltiin 'vanhat hyvät' lastenohjelmat - Hinku ja Vinku, käytöskukkanen, Kössi kenguru, Justus lohikäärme... :) Nalle luppakorvahan tulee taas Pikku kakkosessa.
Ja sekin vielä, miten pienenä pelkäsin Pelle Hermannia. Heti alussa kun pellen nenä putoaa päästä ja se laittaa siihen uuden. Olin kuulemma juossut sängyn alle piiloon. Samoin kuin jos taikuri Max sattui näyttäytymään jossain jaksossa. Onhan se pelottavaa. :)

Siellä sitten pimputin kaverin epävireistä pianoa ja matkasin takaisin lapsuuteen laulujen siivin. :)


Jesh  2

Ensimmäiset ulkoharjoitukset takana - ja hetkeen myöskin viimeiset, sillä niitä mukavia kevätilmoja on luvattu tulevaksi... Räntää ja lunta. jipii!
Mutta olipahan mukavaa kyllä ulkona temmeltää. :)

Päästäiseenkin enää muutama hassu päivä. Tämä onnea on. :)

Heh. Kaupassa kävin ja lähtiessäni käytävällä tuli vastaan naapurin ukko, joka sitten hississä kysäisi: "lapsiako piiskaamaan mennossa?" Samainen ukko on kerran aikaisemminkin kysynyt jotain lasten kurittamisesta. Mistä lie päähänsä saanu moisen asian. Kuvitteleeko se, että mulla on lapsia ja jos kuvittelee, niin mikä sen ajatuksen on sen päähän ajanu? Tai sitten se jotenki on saanu tietää mitä teen työkseni. En siis kuitenkaan lapsia piiskaa. :)

Ja niin - ulkona jo tihutteli jotain märkää. Äsh.

Mut jos sää alkaa tökkiä, niin tökin kyllä takaisin. hah.


Hyvä saalis...  2

...vaikkei tullu ees virvottua. :)
Kulutin päiväni sukuloimassa. Viettämässä laatuaikaa niin kummitädin kuin -pojankin kanssa. Täti pakkas mukaan evääks ylimääräiset virpomislahjukset.
Nyt sitten täytyy viedä ne eteenpäin töihin kun en millään saa kaikkea syödyksi ite. :) Mut eiköhän naiset töissä suklaat ripeästi tuhoa. Meillä kun on sellainen taipumus...




Seuraava