Blogi

Seuraava

EläMäni  1

Elämme suoristusta, vaikka meidän pitäisi elää elämäämme.
Elän suoritustani, kun minun pitäisi elää elämääni.
Suoritusta, johon sanotaa että lopussa seisoo kiitos.
Onko loppu alkuni vai alku loppuni? Suoritunko elmästäni niinkuin olisin sen halunnut elää.
En elä iloani, mutta en elä suruani? Suoritan elämääni.
Sanonta: Oman onnensa seppä, tuntuu vai syövän sisimpääni.
Pakotan itseni elmänään suoritusta koska en saa kiinni elämästäni, mutta milloin tiedän eläväni elmääni enkä suoritustani? Onko se silloin kun viimein löydäni ilon elmääni, vai onko se silloin kun kohtaan lopun alun tai alun lopun. Lullen loppuni tarkoittavan lopullista valistumistani, kun luonto sanoo että sen kantokyky ei enää kanna minua, vaan minä kannan luontoani!
Elän iloni tähden, elän suruni tähden. Milloin löydän ne? Vielä enemmän ihmettelen milloin hukkasin ne? Ja onko ne löydettävissä!
Tuoko joku ilon elämääni, vai elämä iloni. Milloin tunnistan iloni, kun herään ja tiedän etten enää elä suoritustani vaan elän elämääni?!




Yksinkö  3

Hmm...veikkaisin et ensimmäiset kommentit on jotain: "vitun runkkari hommaa elämä!", tai jotain yhtä rakentavaa mutta rustaan nyt kuiteski! Osaksi tarpeesta valaista taas itseäni ja muita (jaa että miten se täällä auttaa?) no EN kuule tiiä viel itkekää) ja osaksi pyynnöstä ;)
Mutta tuli taas tuossa aamulla sellainen outo tunne kun jäi makailee ja tuijottaa kattoa, noh siinä vahingossa tuli käännyttyä kyljelleen ja huomattua että taas sitä herää yksin omasta sängystä! Osa positiivista tässä päivässä oli kuiteski et aurinko paisto!
Eli siis sinkkuna elelen, jo jonkun aikaa! En silleen valita, kummassakin omat puolensa!
Niin ja sitte tuli mieleen taas tämä kuuluisa lausahdus: "Älä etsi ihmistä kenen kanssa haluat mennä sänkyyn vaan etsi ihmistä jonka kanssa haluat sieltä herätä!". Ni miksi ihmeessä ihminen on itselleen kehittänny nämä pimeän hämärät luolat mistä sitä sänky kaveria pitäisi metsästää, aivan kuten sana valinnoista kuulee, niin tuntuu että nyky-yhteiskunta SUOMESSA on jämähtänny erittäin primitiiviseen aikaan! (Sitä saa aina pelätä ku valot lyö päälle, se ei kyllä oo sitä et se on se kenen kanssa sieltä haluaa herätä.) Ai mistä näin, kukaan ei uskalla edes silmiin katsoa kuin parin promillen kaasussa, saati puhua.
"Tutkimuksia": Lähestyminen esim. kaupassa, kadulla tai jossain vastaavassa julkisessa paikassa, koetaan vai "arkipäiväiseksi" ystävällisyydeksi! Ei osoitukseksi siitä että: "Hei vaikutat mukavalta ihmiseltä, tavataanko uudestaan!" toki on tilanteita jossa se toimii kuhan muistaa sen sanoa! Mutta nämä lähestymiset koetaan yleensä erittäin kivana Small talkkina, ja ei niin tarkoitus peräsenä! Jaa nii pointtia tässä kirjoituksessa! Hmm... naiset palatkaa tälle vuosituhannelle ja avatkaa suunne kun tapaatte mielenkiintoisen ihmisen, joka ei nyt oletettavasti ole vakituisessa suhteessa. Ja sanokaa ,meille miehille!, et vittu nyt silmät auki oon iskemässä suo et haloo voisitko tehdä asialle jotain!
Joo en saa tätä tarinaa loppumaan ni pätkäsen tän tähän...jatkan todennäköisesti joku kaunis päivä tätä pimeän talven valaisemista itselleni!
Huom! naiset saa lähestyä xD ;)


MikäHän!!  3

Se on jännä kuinka ihminen pystyy-- tai viittii aina toistuvasti riutua seuraelämänsä takia! Ja seki että pitää sen ihmisenki aina toistuvasti olla niin helvetin laumaeläin!! ei sitä aina vaa ymmärrä? Noh sitä seuraa yleensä tämmönen armoton vitutus! sitä ei vaa aina jaksais oppia kestämää! noh lasin pohjaltahan se totuus löytyy! Tai ainaki luulis eipä sitä aina ihan heti uskois! Niih sitä vaa että on se sitte jännä!! et mitähän tähän vitutuksee keksis :D


yllätys"  1

Matkailu avartaa, niinku ne sanoo! Eikä muuten tarvinnu mennä edes tonne vieraaseen maahan! kaikki kiva löyty ihan täält koto maa suomesta. tai siis se mitä koki näki ja ei oppinnu ni voin taas sanoa kyllä lahessaki osataa viellä vaikka täältä kiire pois aina onki!!! matkailkaa ihmiset! :P


missä on?  1

missä on kaikki, normaalit ja ei niin normaalit ekstrovertti ajattelijat! Lahjakkaat puhujat ja kirjottajat! enkä nyt tarkota ketää "taabermanneja" yms. vaan normi kansalaiset?
häh...ehkä porukka ei vaa tajuu mua! siitä se varmaa on kiinni...
porukka ei tajuu mua! aihetutettu pahnnus ja liian iloinen tunnelma saa ihmiset "kuolemaan", tai sitten sarkastinen puhetapani ei ehkä oo se kaikki helpoin tulkittava?! :D


Seuraava