Ne ihanat kesäpäivät

  • Claudina

Voi että kuinka innolla ja kärsimättömänä odotankaan niitä kesäpäiviä, kun aurinko paahtaa sopivan lämpöisesti hivellen säikeillään vartaloa ja kasvoja tehden olosta niin kovin mukavan ja raukean, ja kun tuuli puhaltaa sopivan vilpoisasti, ettei aurinko vain liikaa polttaisi herkkää ihoa, ottaen jokaisen pienen sielun hellään ja rakastavaan syleilyyn. Heinäsirkat sirittävät sulosointujaan ja linnut sirkuttelevat heleästi salaisuuksiaan ympäriinsä tehden maailmasta kauniin kuuloisen rauhan ja mietteiden tyyssijan. Kukat, puut ja pensaat taas värittävät värikkäillä olemuksillaan koko maailmaa saaden mielikuvituksekkaat olennot vaipumaan taianomaisiin kuvitelmiinsa. Ja voi kuinka niitä kuvitelmia onkaan ihastuttava saada mielen syövereihin lämpöisinä kesäpäivinä!

Itse tiedän jo tarkasti mitä noina suloisina päivinä teen, jos työ suo vapaata ja mieli on virkeä. Pyöräilen Malminkartanon täyttömäelle, istahdan penkille tai ruohikolle, kaivan repustani termoskannun täynnä teetä, muutaman viipaleen mureaa leipää juustoviipaleella ja tietenkään ei saa unohtaa sitä tärkeintä asiaa – kirjaa – minkä vuoksi sinne ylös poljenkin! Se paikka on oma pieni paratiisini mihin mielelläni juoksen tai pyöräilen nauttimaan rauhasta, katselemaan upeita maisemia ja siellä voi vaipua omiin aatoksiinsa kenenkään keskeyttämättä. Jos olisin taiteilija, niin sinne menisin aina maalaamaan mitä upeimpia ja hassuimpia tauluja. Siellä ei synkät aatokset kertakaikkiaan voi tulla vastaan, ja jos niin pääsisikin jostain syystä käymään, olisi se lähinnä outoa ja merkillistä. Kuinka niin kaunis ja hiljainen paikka voi saada kenenkään päähän synkkämielisiä aatoksia? Paikka on hyvin suosittu lenkkeilijöiden ja pyöräilijöiden keskuudessa. En yhtään ihmettele asian laitaa.

Tulipa tästä nyt niin kovin imelä ja hupsu teksti!

Ainiin, olen vihdoinkin laatinut listan niistä kirjoista mitkä itselleni haluaisin saada. Anssi sanoi, että saan ostaa yhden kirjan kuukaudessa. Ei enempää. Katalaa. :-) Myönnän, myönnän! Olen katala olento ja niin kovin hullaantunut kirjoihin, että voisin tuhlata suurimman osan palkastani noihin teoksiin!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus