Punaviiniä ja pizzaa

  • Claudina

Koottiin just pari lipastoa makuuhuoneeseen. Kyllä tulee heti siistimpi kämppä, kun saa laitettua tavarat laatikoihin. Virallisina "avustajina" meillä oli Vildemar Pieru ja Nekku "Töppöjalka" Pökäle. On niin hiostava ilma, että joutuu hiihtää täällä bikineissä!

Tänään tehään pizzaa, juodaan punaviinii ja pelataa yhtä kivaa lautapelii.

On kyllä ollut tosi mukavaa viettää ekaa kesälomaa Anssin kanssa. Ollaan vaan oltu ihan lapsellisia. Yks ilta oltiin vesisotaa sumutepulloilla ja kaikkee. Muutama päivä sitten Anssi yllätti mut totaalisesti tekemällä mulle ruokaa. En saanut ollenkaan mennä keittiöön edes.

Pyöräiltiin hirveessä helteessä n. 10km ja kyllä harmitti ettei ollut bikineitä. Olisi päässyt uimaan. Eilen tehtiin visiitti Korkeasaareen ja oli mukavaa. Tarjosin koko reissun.

Torstaina tuhlasin rahaa stadissa Minnan kanssa. Tarjosin kahvit. Löysin alusvaatteita, bikinit ja ihanan oranssin paidan. Teki hyvää välillä hemmotella itteään.

Nyt vaan olen. Kivaa. :-)

Ps. Juhannus meni myös erittäin kivasti. Huristeltiin Jarin ja Maritan mökille Orivedelle. Syötiin ja juotiin viinii. Oli ihan mahtavaa vaan olla. Eksyin jopa mettään Maritan kanssa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus