Valinnan vaikeus

  • Claudina

Voi ei. Aikaisemmin surin ettei töitä ole tarjolla ja nyt minulla on tiedossa jo toinen haastattelu. Toki olen iloinen työtarjonnasta, mutta tähän asiaan liittyy erilainen ns. ongelma. Toinen työ on henkilökohtaisen avustajan paikka tuossa aivan lähellä. Työ on haastavampaa kuin edellinen avustajan työni. Avustettava kärsii Aspergerin oireyhtymästä ja on usein hyvin hankala. Mutta se on juuri sellainen mitä olen etsinyt. Olen tykästynyt kyseiseen työhön kovasti. Toinen työ taas on osa-aikainen ja työnantajana toimisi Vantaan Antikvariaatti Oy. Sinne olisi myös matkaa n. 10 min. Rakastan auttaa erityistukea tarvitsevia lapsia, mutta olen myös haaveillut pääseväni myyjäksi antikvariaattiin. Henkilökohtaisen avustajan toimi kestää tosin vain 6kk, mutta olisi kokopäiväinen. Jos taas saisin töitä antikvariaatista se kestäisi kauemmin. En halunnut haastattelua molemmista paikoista juuri tämän vuoksi. :-) Jos nyt ensiksi katson tarjotaanko minulle kumpaakaan tehtävää!

2 kommenttia

WilleWau

20.8.2009 08:21

Tuo erityistukea vaativien lasten parissa tekemäsi työ on valtavan tärkeää. Monella heistä vaatii vain aikaa ja rauhaa tulla kuulluksi sekä ymmärretyksi.

Suomessa on valtavasti tietoa ja taitoa epäkohtien hoitamiseksi, mutta jatkuvilla säästöillä aiheutetaan vain todellisuudessa tulevaisuuden kasvavia kustannuksia.

Voimia Sinulle ja iloista tsemppistä!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus