Elokuvia joita et tule näkemään

  • Kimmo Laakso

Onko kukaan nähnyt elokuvan Devine Wind? En minäkään. Ainoastaan tässä kuvassa voi katsella kyseisen elokuvan DCP:tä, siis Digital Cinema Packagea.

kuva: minä
Tällaisia ovat ne kovalevyt joita elokuvateattereiden koneissa käytetään. Olen ottanut kuvan elokuvateatteri Maximin konehuoneessa, jossa kävin hiukan vakoilemassa koneenkäyttäjän puuhia.
Osasyy tähän attentaattiini oli, että nyt ollaan siinä pisteessä että Finnkinon kaikki elokuvateatterit Helsingissä ovat digitoitu.
Koneenkäyttäjä näytti minulle tämän kopion ja samalla totesi, että monet odotetut leffat saapuvat teatteriin peitenimillä. Näin estetään ettei joku pitkäkynsi anasta kopiota lentokoneessa. Jos rahtipaketissa lukisi mikä elokuva todella on kyseessä, varkaus olisi paljon houkuttelevampi vaihtoehto.

Tässä tapauksessa Devine Wind on peitenimi Gus Van Santin elokuvalle Restless. En itse ehtinyt katsoa tätä elokuvaa, mutta arvosteluista päätellen se ei tehnyt keneen suurta vaikutusta. Sen olisi voinut aivan hyvin varastaa.

Nyt tämä höpötys saa riittää. Meillä on kiire katsomaan saksalaista homopornoa videolta. Missasin nimittäin Taxi zum klo:n eilen Andorrassa. Voihan penaali!

Kirjoitettaessa soi Bad Manners: Suicide

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi