Perjantaimenopaussi

  • Kimmo Laakso

Huomenna ensi-iltaan tulevalla teoksella on huikea nimi: Majava. Vaikka pääosassa on huonosta urakehityksestä kärsinyt Mel Gibson kukaan ei voi olla varma mihin nimellä viitataan.Tarkoitus on saada kai meidät hiukan tirskumaan. On todennäköistä että elokuvan nimi on hiukan kaksimielinen. Tämä on kuitenkin Jodie Fosterin esikoisohjaus.

Symbolista, ellei masturbatorista on,että elokuvassa on Gibsoniakin enemmän pääoassa käsinukke.

Suuren osan elokuvan kestoa Gibsonilla on käsi majavassa.

Lääketieteen lisensiaatti Jussipekka Marttilan mukaan testosteronia tuottavien kivesten Leydigin solujen toiminnan lasku on yksi tärkeä syy andropaussiin. Yksi seuraus on ettei seiso. Toinen seuraus: lihominen. Kolmas seuraus: tukka lähtee päästä.

Mistä sitten tietää onko tullut Andropaussiin? Siitäkö, että huomaa katsovansa Majavaa perjantaina elokuvateatterissa?

Kyseessä on dramedia.Majava on sekoitus vakavaa ja hauskaa. Itse en nauranut kertaakaan elokuvan nähdessäni, se oli niin vakava. Siinä Gibson kärsii andropaussista. Me nuoret voimme tietysti suhtautua asiaan heh-heh-henkisesti. Mutta mikä on andropaussi?

Se on juttu joka pistää vitsiniekkablogaajille luun kurkkuun.

Se on kertakaikkinen menokengän vipatuksen lakkaaminen. Se miksi se huomenna henkilöityy Mel Gibsonin hahmoon on tietysti vähän epäuskottavaa, koska Melillä on maine pukkina. Mutta tässä muutamia tietoja. Niitä voi pitää mielessä valkokankaan täyttyessä Gibsonin ryöpsähtävästä karismasta.

Gibson siis näyttelee lelufirman toimaria jolla kaikki menee poskelleen. Hänen hahmossaan on hyvässä mielessä jälkiä American Beautyn uraohjuksesta joka ryhtyy hampurilaiskokiksi. Sitten käy niin että hänen hahmonsa, Walter Black kykenee kommunikoimaan ulkomaailman kanssa ainoastaan käsinuken kautta joka alkaa jutella hänelle roskalavalla.

"Minä pelastan sinun elämäsi"

Majava on indie-elokuva jossa pääosassa on Mel Gibson.

Kertaus: mistä tietää että kärsii miesmenopaussista?

Jos yö- tai aamuerektioita on harvemmin kuin viikoittain, niin kyseessä saattaa olla mieshormonin puute.

Tai siitä että kädessä on majava.

Kirjoitettaessa soi Jimi Hendrix: Axis Bold as Love

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi