Seppo ja Suominaamat

  • Kimmo Laakso

Mehän tiedämme, että Salatut elämät kertoo Helsingin Eirassa sijaitsevan kerrostalon asukkaiden elämänpiiristä. Siellä ne Sepot ja muut Suominaamat seikkailevat - en tiedä onko Seppo tulossa mukaan tämän Suomen ensimmäisen saippuoopperan leffaversioon. Tuotantoyhtiö on päättänyt julkaista trailerin tänään torstaina-ehkä arvoitus ratkeaa piankin. Se ainakin tiedetään, että elokuvassa seikkaillaan ruotsinlaivalla.

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1605233/salatut-elamat--elokuvan-traileri-julki-torstaina---katso-ensimmaisena-mtv3fissa

FremantleMedia on eräs maailman suurimmasta tv-ohjelmien ja formaattien tuottajista. Sen päämaja on Lontoossa. Sillä on oikeudet mm. Idolsiin. Wikipedian mukaan firman toimari on heppu nimeltä Cecile Frot-Coutaz. Lieneekö Cecile koskaan väijynyt Salkkareita? Tai sen unkarilaista serkkua Baratok Koztia? Tai saksalaista Gute Zeiten Schlechte Zeitenia? Tai Italian Un Posto al Solea? Nämä ovat ylikansallisen yhtiön tuottamia kansallisia "sarjadraamoja". Siis tuttuja turvallisia Salkkareita vähän eri näyttelijöillä, vähän eri kielellä.

kuva:kauhunhetkiä botskilla

En ole varma ollaanko muissa maissa tekemässä vastaavia spin offeja kuin Salkkarit The Movie.
Kun FremantleMedia ryhtyi tekemään Salatut elämät -elokuvaprojektia tunnetuksi, tarkoitus oli tuottaa jonkinlainen kotimainen vastine Twilight -sukupolvelle.
Jostain syystä tästä tulee mieleen 1960-luku jolloin hittejä piti "kääntää" suomeksi. Silloin Danny lauloi kesäkadusta, koska pre-peruskoulu-yleisö tuskin olisi hyräillyt takkuilematta Summer in the Cityä.

Kirjoitettaessa soi Gloria Estefan: 1,2,3.

1 kommentti

DarkKnightRises-.-

26.6.2013 20:55

Lol Painajainen-merellä ei kauheesti vaikuta kauhuelokuvalta : l se on TOTTA vois oolla joku ... ehkä K-7 leffa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi