Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.

Melbourne  1

Nyt on sit reilun 7kk lomat lusittu ja eka tyopaiva takan. Hurjat 4 tuntia tuli levitettya mattoja messuilla. Mun piti paasta rakentaa sexpo messuja, mutta mut laitettiinkin vaalivalvojaisia rakentaa... perkeles. Ne varmaan arvas mita mul oli mielessa. Nyt en vaan tieda koska seuraava tyopaiva on, mut odotellaan.
Tas parin viikon aikana oli Melbourne cup, suurin hevoskisa koko Kengurumaassa. Mun hevonen oli toka(havis turvan mitalla), joten fyrkat jai saamatta.
Keli on ollu ihan sekasin. Viime viikolla vuorilla tuli lunta ja Melbournessa oli 8 astetta lamminta(yolla 2). Nyt sit on 36 ja meikalainen hikoilee kun pieni sika... ehka viime viikonlopun "parilla" synttarikaljalla on jotain osuutta asiaan. Muuten tas ei oo mitaan ihmeellista tapahtunu. Eilen tosin kavin pelaamassa golfia ja 9 reian radalla tuli tulos 30 yli parin... taytyy vissiin treenata vahan lisaa.


Melbourne  1

Canberra oli ehka tylsempi "kyla" kuin Brisbane. Onneks oltiin vaan puol paivaa siella. Kierrltiin vahan aikaa kaupunkia ja kun mitaan mielenkiintosta ei loytynyt paineltiin pubiin, luonnollisesti. Yo bussilla Melbourneen ja tuskasen 10h matkan jalkeen saavuttiin mun lemppari kaupunkiin. Check in kalyseen hostelliin ja muutama tunti unta kuulaan. Marko, suomalainen kaveri joka tavattiin Cairnsissa tuli samaan hostelliin. Siita lahettiin nayttamaan Tommylle Melbournen nahtavyydet. Illalla tavattin viela britti mimmi, Rachel, jonka tapasin Great Ocean Roadilla... vaan pari kaljaa... ;)
Nyt oon ettiny kamppaa taalta ja yks mesta loytykin. 12 hengen kommuuni st. Kildassa. Mukava pikku laava st. Kildan huorakadulla. Paasen mahdollisesti muuttamaan sunnuntaina tai maanantaina. rachel asuu samassa kommuunissa, joten tuttuja loytyy. Nyt pitais enaan loytaa toita...