Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.

Erilainen Joulu  2

Oli kylla todella erilainen joulu... Se alko jo torstaina, kun lahetiin vaan yhelle poikain kanssa... Herasin aamulla 6.00 muualta kuin kotoa ja sit olikin jo kiire toihin!!! akkia kotiin suihkuun, Simonen alle ja duuniin. Ehin kuin ehinkin ajoissa ja onneks oli loysa paiva, kun oli ne firman pikkujoulut tiedossaja duunitkin lopeteltiin vahan aamukaffen jalkeen. Pikku joulut oli ennakkotiedoista poiketen todella loistavat. Olutta oli riittavasti ja aivan torkeen hyva safkatarjoilu. Duunista lahettiin viela suoraaan pubiin parille ja sit ma jatkoin tapaamaan Duffya, joka lens Lontoosta tanne pariks viikoks. Sehan meinas taas lisaa olutta. Ennen kun ma paasin takas kotia ja suihkuun olin aikasta tukevassa nousukkaassa. Himasta sit viela paikalliseen ja puolen yon aikaan nukkumaan. Seuraavana paivana oli perinteinen krikettimatsi Duffyn kavereiden kanssa,jossa olin ekan kerran sillon kun saavuin Aussilaan. Stripparit oli taas kohillaan j atulihan sita kaljan paskaakin taas tiputeltua. Onneks painelin ajoissa kotia nukkumaan, muuten ei ois joulun vietosta tullu yhtaan mitaan.
Jouluaatto otettiin sit iisisti telkkarin aaressa, mut pitihan se kayda paikallisessa ihan van parilla tasottavalla...
Joulupaivana kaytiin aamusta kirkossa, mut myohastyttiin joulumessusta vaivaset 1,5 tuntia. Pappi piti meille kuitenkin oman pikku messun. Enpa oo ikina ollu presbyteeri kirkossa 3 katolilaisen kanssa.. erilainen joulukirkko.
Kirkon menojen jalkeen ruvettiin grillaamaan porukalla meidan big brother talossa. Makkaraa, vihanneksia, perunesalaattia, graavilohta, jauhispihveja ja jattikatkarapuja. Ihan helvetin hyva evas!! Sit alkokin vesimelonin syonti. Sepa olikin taytetty vodkalla!!!! Siita se riemu repes ja kun oltiin taas kayty pitkan kaavan kautta pubissa, niin n 2 aikaan yolla alettiin porukalla pelaamaan krikettia... sisalla!! peli kesti 7 asti... Onneks mitaan isompaa ei hajonnu... Tapanin paiva sit ihan vaan katottiin krikettia telkkarista.
Sellanen erilainen Joulu... Mitahan tosta uudesta vuodesta tulee...


Elamaa Melbournessa.  1

Nonni!!
Nyt on taas aikaa vierahtany siita kun viimeeks tuli paivitettya tata blogia... Mistas alottais..
Oon nykyaan ihan kunnon duunari! Aamusin pitaa herata 5.30 ja illalla oon ylensa nukkumassa ennen ysia!!!
Painan 8-11 tuntista paivaa painotalolla. Alkuun homman piti olla vaan 3 paivaa, mutta pomo tykkas mun ja Markon(suomalainen kundi)duunista sen verran paljon, etta palkkas meidat maaramattomaks ajaks! Pari suomalaista painaa hommia 3 kertaa nopeempaa kun pari kiinalaista. Siella me pakkailaan jaatelobokseja niiden pikku kiinalaisten seassa. Pelottavia pikku otuksia... Pomo valaytteli tanaan, etta jos jaatais vakkareiks taloon ja saatais pysyvat oleskeluluvat.. oleskelulupa houkuttelee, mut duuni on aika scheissea, mut tuleepahan vuokra ja bisset maksettua. Lauantaisin revitaan tupla liksaa ja jos hommat on niin ku viime lauantaina, niin voin sanoo, et on maailman helpointa rahaa. Istuttiin lava kasan paalla, juotiin kahvia ja jauhettiin paskaa ja siina sivussa revittiin 4000 kuminauhaa karkkiaski nipuista... Sellasta duunia taalla.
Huomenna on firman pikkujoulut. Sen verran pihi omistaja, ettei olutta oo hirveesti tiedossa. Hanurista..

Viimesen pari-kolme viikkoa on riehunu ihan alyttomat metsapalot Victoriassa. Melbourne on suunnilleen joka toinen paiva savun peitossa. Taytyy ottaa pari foto naytiks. Nyt on keli kohillaan kun aurinko paistaa ja +35 mittarissa. Taytyy vaan pitaa huolta, ettei nestehukka yllata. PUBIIN!!!
Pubista puheenollen.. Meidan kampan lahistolle rakennettiin hostelli ja tosi mukava pikku juottola. Nykyaan tunnetaan jo omistaja ja koko henkilokunta. Happy hour koko ajan!!! backpackeria pyorii jaloissa ;)
Viikonloppuna juhlitaan tietty joulua, syodaan ja juodaan hyvin, pelataan krikettia(mahtava laji!!!) ja maataan rannalla, jos saat sallii. Ennustus vaan lupaili 18 astetta ja vesisadetta, mut eipahan ne oo kovinkaan hyvin pitany paikkaansa taalla...
Ei muuta kun kaikille oikein hauskaa joulua!!! Ja vuoden vaihdetta!!!!