Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2006.

Melbourne...  1

Jarkyttava kankkunen... Sain siis itseni vihdoinkin liikenteeseen. 3 paivan nukkumisen jalkeen virtaa riitti aina aamu tunneille saakka. Eilinen oli aika aussi futis tayteinen paiva. Kerkesin nahda kolme pelia telkkarista paivan aikana ja tietysti pubissa. Ma en vielakaan ymmarra niita saantoja... Kun kattelin Melbourne vs Kangaroos pelia hostellin baarissa niin baarimikko yritti valotta pelin salat, mut tyhma suomalainen ei vaan tajua. Vieressa istunut Scottisshhh guy(Paul) ei ymmartanyt pelia myoskaan. Niinpa me ruvettiin puhumaan tavallisesta futiksesta ja sit baarimikko oli ymmallaan... tyhma aussi...
Laji vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta, joten eikohan sita tuu seurattua myohemminkin. Pelien jalkeen lahdin yhen toisen hostellin baariin tapaamaan britti pariskuntaa, joka punkkas samas huoneessa aikasemmin. Siita se homma sit karkas vahan kasista... Siin hostellissa(Nomads) on huomattavasti parempi meno ja paljon rennompaa jengia kun taalla. Klo 24 kun siel tuli valomerkki, niin kaikki siel baarissa, mukaanlukien henkilokunta lahti yokerhoon! Siit hostellista ma buukkaan punkan kun palaan Philip Islandilta. Tosiaan lahden tiistaina kattelee pingviineja Philip Islandille... Sielta sit viikonlopuks takas Melbourneen. Nyt taytyy menna takas punkkaan. Paata jomottaa niin maan s.....


Melbourne...  1

Eilinen paiva meni melkein tyosta!! Ei sovi nain tyottomalle.. Kavin siis hakemassa paikallisen puhelin numeron ja avasin pankkitilin. Huh Huh! Rankkaa.. Sit olikin aika jo ensimmaisen oluen. Ajattelin siina samalla lahetella viesteja koti Suomeen, mut eihan se perkeleen liittyma toiminut! Takaisin liikkeeseen ja kysymaan notta mika mattaa? Kaveri sanoi siina sit hiljakseen, etta sinne pitaa ladata valuuttaa... Ma olen jarkyttava idiootti. Painelin siita sit kohti hostellia ja paikkareita, koska tyottoman arkeen kuuluu olennaisena osana paikkarit. Olin siis saanut uuden ja pienemman huoneen samasta hostellista, mihin alkujaan majottauduin ja oli innoissani, ettei tarvinnut olla samassa huoneessa sen Spurgun kanssa. No yllatys, yllatys! Eiks se sama ukko tullut mun kamppikseks!! Onneeks sinne tuli sit viela britti pariskunta, germaani ja korean poika. Se spuge laski kolikkonsa n3-4 kertaa mun paikkareiden aikana ja hopis ittekseen. Se on sekasin... Suht harmiton kuitenkin. Paikkareilta painelin suoraan pubi illalliselle eli paivan keitto(olut) ja chicken parma, mika on joku paikallinen tunnettu pubi ruoka. Taal on oikein netti sivut chicken parmasta ja rankingit mista pubista saa parhaat. Pubi aterian jalkeen oli aika taas menna oikoseks. Ei viitti hontyilla... Polla taitaa kyl vielakin olla sekasin aika erosta, koska nukahdin jo ysin aikaan ja herasin tana aamuna 04.30 Jipii!!
Talle paivalle ohjelmassa on pitaa ittensa mahd. myohaan hereilla. Eli pubiin. Siel tulis aussi futista. Taytyy varmaan opetella lajit salat, ennen kun menee kattomaan.


Melbourne  3

Saavuin siis Melbourneen 2 paivaa sitten. Polla on vielakin jumissa lentomatkasta, joten younet on ollut lahinna sekoitus paikkareita ja iltaunta... Ehka pikku hiljaa rupeen saamaan kiinni rytmista. Eilen kiertelin ympari kaupunkia vailla maaranpaata, loysin kuitenkin tieni elaintarhaan. Pettymys oli suuri kun yhtaan helvetin koalaa ei nakynyt missaan. Sama juttu vesinokkaelaimen kanssa!!! Kenguruita oli kuitenkin huimat 2! Ehka tama paiva tulee olemaan parempi. Eli Pubiin!!!