Airlie beach-Town of 1770

  • Vilperi1978

NO enpa sit paassy sukeltelemaan Airlie beachilla. 6 paivaa tuli kyl purjehdittua. Odottelin muutaman paivan eka flunssan haviamista ja sit Tommy( norjalainen heppu jonka tapasin Cairnsissa)tuli Airlie beachille. Pubiinhan sita piti menna. Sattu viela olemaan aussifutiksen Grand Final viikonloppu ja bileet oli sen mukaset. Baarissa tavattin yks paikallinen ukko ja ser kutsu meidat purjehtimaan. 3 paivaa asuttiin sen veneella ja saatin ruokaa ja juomaa ilmaseks ja se viela opetti meidat purjehtimaan. Tiistaina lahettiin sit Tongarra nimisella katamaraanilla kiertelee Whitsundays saaristoa ja yllatys yllatys bilettamaan. 23 ihmista samassa veneessa ja runsaasti alkomaholia mukana niin tulos on... sekava. Kukaan ei kuitenkaan hukkunut!!
Veneilyjen jalkeen tultiin sit tanne town of 1770. Tanaan vuokrataan Chopper skootterit ja lahetaan kiertelee ymparistoa. Siita tulee viel sanomista. Sunnuntaina jatketaan matkaa Rainbow beachille ja Frasier Islandille... lisaa biletysta tiedossa...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus