Coral bay-Denham-Geraldton

  • Vilperi1978

Vikat paivat Coral bayssa oli yhta odottamista. Oloa kyl helpotti yks aussi neitokainen, joka ei kainostellut yhtaan. Illalla vaihto yopaitaa paalle eika peitellyt itteans yhtaan. Natit maisemat. No Coral Bayn jalkeen yobussi kohti Denhamia ja Monkey Mian kuuluisia delfiineja.
Denham oli pikku kaupunki n.1000 asukasta, joten aika hiljanen paikka. Saavuttiin sinne perjantai aamuna ja koko paiva meni oikeastaan nukkuessa. Illalla pelattiin monopolia 2 japanilaisen ja yhen korealaisen kanssa. Lukuisten "oooooo" ja "aaaaaaa" lausahdusten jalkeen Suomi-poika oli vararikossa. Havisin siis pelin. Perkeleen aasialaiset!!
Seuraavana paivana Denhamissa oli speedway kisat. Hostellin omistaja tuli kysyy, etta halutaanko menna kattelee kisoja. No mika ettei. Kaveri anto sitten oman autonsa avaimet ja niinpa otettiin sit sen auto. Eka kerta taalla kun ajan manuaalilla, ratti vaaralla puolella.(en kolaroinu, enka sekoillu liikenteessa). Paiva sit vietettiin kattellen ku autot pyori ympyraa... Ihan hauskaa ajan vietetta.
Sunnuntai aamuna nokka kohti Monkey Miaa ja kuuluisia delfiineja. Joka aamu delfiinit ui rantaan ja sit niita syotetaan. Voin sanoo,et eipa ollu mikaan erikoinen kokemus. Tylsa paikka. MOnkey MIassa tavattiin nahtiin Trevor. N.45.v ukko, joka asu samas hostellissa, kuunteli Kornia ja kaikkea rankempaa musaa. Se kyseli jos halutaan lahtee kattelee Peronin kansallispuistoa, mika oli suht lahella. Sinne siis. Paiva pyorittiin sit siel puistossa tai lahinna rannoilla ja bongailtiin delfiineja, kaloja, kilppareita ja kaikkea semmosta. Tietysti nautiskeltiin muutama alkoholipitoinen juomakin. Illalla sit takas hostellille grillailee.
Maanantai aamuna matka jatku kohti Geraldtonia ja tanne saavuttiin joskus 2 aikaan paivalla. Hostelli, missa nyt majailen on aika... kolkko. Oon 24 sangyn dormissa ja tal hetkel meita ei oo ku 2 jatkaa siel. Huone nayttaa ihan intin tuvalta. No pari paivaa ja sit kohti Perthia.
Huomiseks vuokrasin auton ja lahen kattelee Australian toisiks suurinta valtiota. Hutt River Provincea. Siita lisaa myohemmin.

3 kommenttia

avepsa

19.7.2006 15:38

Huhuu!!! Äiti täällä. Kirjoitat me muodossa. Onko saksankielen opinnot aloitettava???? Täällä on juhannuksesta saakka ollut helteitä, nyt on vähän viileämpää.Isi harjoittelee jo....tsvai beer ...bitte, danke shööön.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jokimopo

22.7.2006 22:11

Ai kato moi!! Laitoitkin viestin, että sakemanni lähti kotiin. No mitäs nyt sitte? Ei kuule näytä hyvältä, jos joka ilta meet nukkumaan ysin aikaan. Ei niitä naisia unissa saa, tai no saa, mutta kyllä sä tiedät mitä tarkoitan;) Pidä ittes Villenä ja laita kuule kortti jostain, tai vaikka kuva susta ja jostain tyrtsystä, koska eihän täällä ihan heti uskota noita sun naisseikkailutarinoita. Todisteita pitää olla, sanoo tuleva poliisi! -Peter-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus