Erilainen Joulu

  • Vilperi1978

Oli kylla todella erilainen joulu... Se alko jo torstaina, kun lahetiin vaan yhelle poikain kanssa... Herasin aamulla 6.00 muualta kuin kotoa ja sit olikin jo kiire toihin!!! akkia kotiin suihkuun, Simonen alle ja duuniin. Ehin kuin ehinkin ajoissa ja onneks oli loysa paiva, kun oli ne firman pikkujoulut tiedossaja duunitkin lopeteltiin vahan aamukaffen jalkeen. Pikku joulut oli ennakkotiedoista poiketen todella loistavat. Olutta oli riittavasti ja aivan torkeen hyva safkatarjoilu. Duunista lahettiin viela suoraaan pubiin parille ja sit ma jatkoin tapaamaan Duffya, joka lens Lontoosta tanne pariks viikoks. Sehan meinas taas lisaa olutta. Ennen kun ma paasin takas kotia ja suihkuun olin aikasta tukevassa nousukkaassa. Himasta sit viela paikalliseen ja puolen yon aikaan nukkumaan. Seuraavana paivana oli perinteinen krikettimatsi Duffyn kavereiden kanssa,jossa olin ekan kerran sillon kun saavuin Aussilaan. Stripparit oli taas kohillaan j atulihan sita kaljan paskaakin taas tiputeltua. Onneks painelin ajoissa kotia nukkumaan, muuten ei ois joulun vietosta tullu yhtaan mitaan.
Jouluaatto otettiin sit iisisti telkkarin aaressa, mut pitihan se kayda paikallisessa ihan van parilla tasottavalla...
Joulupaivana kaytiin aamusta kirkossa, mut myohastyttiin joulumessusta vaivaset 1,5 tuntia. Pappi piti meille kuitenkin oman pikku messun. Enpa oo ikina ollu presbyteeri kirkossa 3 katolilaisen kanssa.. erilainen joulukirkko.
Kirkon menojen jalkeen ruvettiin grillaamaan porukalla meidan big brother talossa. Makkaraa, vihanneksia, perunesalaattia, graavilohta, jauhispihveja ja jattikatkarapuja. Ihan helvetin hyva evas!! Sit alkokin vesimelonin syonti. Sepa olikin taytetty vodkalla!!!! Siita se riemu repes ja kun oltiin taas kayty pitkan kaavan kautta pubissa, niin n 2 aikaan yolla alettiin porukalla pelaamaan krikettia... sisalla!! peli kesti 7 asti... Onneks mitaan isompaa ei hajonnu... Tapanin paiva sit ihan vaan katottiin krikettia telkkarista.
Sellanen erilainen Joulu... Mitahan tosta uudesta vuodesta tulee...

2 kommenttia

MaryJoanna

28.12.2006 09:32

Mulle tuli mieleen tota lukiessa Trainspotting...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus