Perth, Indian-pacific, Adelaide

  • Vilperi1978

Geraldtonin sekoilujen jalkeen saavuin sit vihdoinkin Perthiin. 3 paivan aikana, ma en tehny mitaan muuta kun nukuin, kattelin telkkaria ja lueskelin kirjaa... Harvinaisen tylsa jatka. Viikonloppu selvinpain!!! No meen Perthiin myohemmin uudestaan, joten sit voi kayda kattelee kaikki nahtavyydet.
Perthista otin Indian-Pacific junan Adelaideen. 45 tuntia junassa on aika tuskaa, varsinkin ku penkit oli aivan p.....sta. Eipa tullu hirveesti nukuttua. No onpahan nyt tullu koettua sekin. Kun meen takas Perthiin niin se on kyl lentokoneen paikka.
Nyt oon sit jo Adelaidessa, takas samas hostellissa missa olin aikasemminkin. Mun piti tana aamuna lahtee Melbourneen, mutta ups. tuli eilen maisteltua vahan eri viineja ja enka sit heranny aamulla bussiin. Melbournesta oli tarkotus menna skimbaamaan australian alpeille, mut eipa tarvii menna nyt sinnekkaan. Kavin tanaan yhessa matkatoimistossa kyselee pakettimatkoja, mutta nepa ilmotti siella, ettei kannata menna. Ei oo lunta. Perkeles!!! No otin sit paremman vaihtoehdon. Lahen keskiviikkona uuteen-seelantiin viikoks skimbaamaan ja samal hinnal mil olisin skimbannu taal viikon. Nyt mul on autokin kaytossa viikon!!! Ei harmita yhtaan, ettei taal oo lunta!

2 kommenttia

jokimopo

27.7.2006 16:11

Terve, ku nyt oot Uuteen-Seelantiin menossa, niin aiotko käydä kyläilemässä tuttujen luona? On kuitenkin hyvä, että pääset mäkeen, ku sulla on se kypäräkin mukana. Siellä ei muuten kannata varoa puita, vaan lampaita. Hyviä mäkiä! -Peter-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus