Jihaa!

  • -Citten-

Uusi työpaikka! Vuoden alusta aloitan, nimikkeenä vapaa-ajanohjaaja mutta eniten aikaa tulee uimahallissa vietettyä. Hienoa saada harrastuksestaan ammatti. Joten muistakaa kaikki uimassa käydessänne, minä valvon....!
;)

Turkuunkin pitäisi matkata vielä tässä ennen. Mieli tekisi uutta tatuointia mutta ei ole vielä valmiiksi piirrettynä vaan ajatuksissa. Otanpa siis lävistyksen. Aina parin vuoden välein mulle on iskenyt himo uuteen lävistykseen. Jännä sinänsä, tatuoinnit on enemmän mun juttu. Se muutaman tunnin inhottava ja ikävä kipu on siedettävämpää kuin se hetkellinen riipaisu mitä lävistyksessä tuntee. Mutta silti, nänniin seuraavaksi :)

Pitäisi järjestää pikkujoulut. Kun ei kukaan muukaan niitä järjestä, voi byhyy. Parin kaverin kesken ajateltiin kun ei olla nähty ikuisuuksiin. Tehtäisiin jotain niin kuin silloin ennen. Hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa. Ehtisi vaihtaa kuulumiset vuoden parin ajalta oikein kunnolla.

Nyt pitäisi töihin mennä. Pitäisi ja pitäisi. Aina vaan pitää kaikkea. Kahviautomaattikin oli rikki töissä tänään. Suorastaan iski epätoivo mutta olihan siinä sitten kahvia järjestetty. Ei töissä kestä ilman kahvia...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus