Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.

Pettymykset pelottavat kovempaakin kulkijaa  1

Miksi aina kun näyttää vähän paremmalta niin jokin asia menee pieleen ja sitten luisutaan taas kaks pykälää alemmas kuin aiemmin? Miksei asiat vaan voi kerrankin mennä hyvin?

Työpaikka meni alta. Tekis mieli avautua mutten sitä voi tehdä, netissä kun tosiaan kaikki on julkista. Mutta sanottakoon sen verran että asiassa on sen verran paljon epämääräisyyksiä ja laiminlyöntejä että ammattiliitto ottaa asian syyniin ja mahdollisesti lähdetään sitten lakiteitse hakemaan hyvitystä jos se nähdään aiheelliseksi.

Ei ole voittaja fiilis, ei. Tästälähin tulee olemaan hyvin vaikea luottaa yhdenkään työnantajan rehellisyyteen, kaikesta täytyy olla mustaa valkoisella tai muuten sitä ei ole olemassa.

Tosin, jos hyvin käy niin arveltua aiemmin mun ei enää tarvi näitä miettiä vaan pystyn työllistämään itse itseni. Toivotaan parasta että suunnitelma toteutuisi. Viimeisen 4kk sisällä nimittäin olen löytänyt oman sisäisen yrittäjäni ja todennut miten hankalaa on työskennellä jonkun toisen alaisuudessa. Se tuntuu olevan täysin vastoin mun luonnettani että toinen sanoo "tee!" ja minä vain teen enkä vaikuta asiaan mitenkään enää itse.

Pitäkää cityläiset peukkuja mulle että saan myytyä ideani (ja itseni;) eteenpäin ja homma onnistuu .


Juomisesta  1

yleisesti ottaen juon harvoin ja kohtuullisesti, joskus sitten kerralla enemmän ja kunnolla. Eilen oli sellainen ilta. Oltiin kahden vanhan ystävän kanssa syömässä ja jatkettiin iltaa pilkkuun asti. Törmäsin kahteen vanhaan luokkakaveriin joita en ole nähnyt sitten peruskoulun loppumisen. Toinen oli äskettäin saanut vauvan ja toinen mennyt kihloihin.

Voisi luulla että noin kahden vuoden totaalinen alkoholittomuus olisi jollain tavalla herkistänyt (tms.) niin että vähäisemmästäkin määrästä tulee humalaan. Näköjään kuitenkin on päinvastoin. Viinapää on kehittynyt sellaiseksi että käy kalliiksi käydä baarissa. Eipä sillä, ei sinne kovin usein tarvikaan ryysätä ja hauskaa on myös selvinpäin (kyllä, ihan oikeasti).
Vaan kaukana on ne nuoruusvuoden kun humalaan tuli puolikkaasta siideristä... Ei sillä, että sitä aikaa silti kaipaisi, ainakaan nyt kun tuli vanhaa päiväkirjaa teinivuosilta lueskeltua. Kyllä oli elämä rankkaa silloin :D